11. října 2012

Creatio - Pistole

Zdravím,
nebojte, ještě se nejdu zastřelit, to jen mi snílek Fabiana zaslala své výtvarné dílko, za což jí děkuji, protože mám konečně co tu ukázat.
Začal podzim a to je přece ideální období pro všechny snílky, tak budu očekávat, že se konečně osmělíte a začnete mi posílat svá výtvarná dílka. Je úplně jedno, zda umíte kreslit, důležité je, zda to děláte rádi a baví vás to. A také nezáleží, zda dílka budou nakreslena tužkou, tempera, olejomalbou nebo třeba na tabletu.
Nebojte, já vás neukousnu a posílejte mi svá dílka na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio. Samozřejmě k dílku připojte název a nějaký popis.


Ahoj,
aby Creatio pořád nestagnovalo, rozhodla jsem se poslat svou pistolku. Kresba je stará něco přes rok, tak se jí prosím nikdo nesmějte.


Fabiana

Creatio je určené pro všechny, kteří rádi kreslí či malují, ať už tužkou, tempery, olejomalbu, pastelem nebo třeba na tabletu. Je jedno, zda to je portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak kreslíte, ale na tom jestli vás to baví. Skutečně se může zúčastnit naprosto každý, bez výjimky. Proto vás, snílci, prosím, abyste mi posílali svá dílka a podělili se o ně s ostatními.

Pokud se tedy odhodláte k zaslání svého výtvarného díla, tak to učiňte na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio. Samozřejmě k dílku připojte název a nějaký popis.
Děkuji za pozornost a mějte se,
vaše Zdenina Vankov.

Žádné komentáře:

Okomentovat