12. října 2012

Imaginarius - Iluze čtyřicátá devátá

Dobrý večer milí Snílci,
jak se Vám daří? Začíná nám víkend. Spousta volného času. Máte už plán, jak ho strávíte? Ne? Co si trochu zasnít a zkusit stvořit nějakou báseň či povídku do Imaginaria?


Zbožňuji ty chvíle, kdy mám najít obrázek pro další Iluzi a sotva otevřu Deviantart, tak se zjeví nějaká kresba nebo fotografie, která se mi právě hodí do krámu.

OBRÁZEK ZTRACEN

Dnes jsem si pro Vás nepřipravila obligátní Two Steps From Hell. Jste zklamaní? Myslím si, že většina z Vás zná určitě i tuto německy hovořící a anglicky zpívající uskupení, které má své osobité kouzlo a mám dojem, že si je musí oblíbit snad každý, kdo má v sobě aspoň kousek duše Snílka a milovníka historie. Už Vás nebudu dlouho napínat. Hudební doprovod pro čtyřicátou devátou Iluzi obstarali Blackmore´s Night a jejich píseň Darkness.



Možná bychom si opět mohli ujanit pravidla hry, abychom se nemuseli hádat jako malé děti na pískovišti.
1) Do Imaginaria smí přispívat jen členové Klubu Snílků.
2) Je možno napsat a zaslat svůj výtvor na téma jakékoliv Iluze, která byla kdy v historii Klubu Snílků uveřejněna. To znamená, že není limitováno na určité datum tak jako Téma týdne.
3) Odkazy na své Iluze v podobě povídky či básně vkládejte do:


Nezapomeňte odkaz opatřit popisem, o kterou Iluzi se jedná, ať v tom není zmatek.

Nu, stimuly vizuální i akustické byly uveřejněny, teď je to už jen a jen na Vás a Vaší fantazii. Já se s Vámi nyní loučím a u příští, jubilejní padesáté, nashledanou ;-)

Vaše Maglaiz

2 komentáře:

  1. Maglaizíčku, už su Ti říkala, že máš vystříbřený vkus pro dobrou a inspirativní hudbu?

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Neříkala. Převelice děkuji za kompliment. Nu, Maglaizíček si na takovýchto věcech zakládá, že má vytříbený vkus hudební, šperkovní a dalo by se říci, že i oblékací, leč u toho posledního by na to musela mít sdostatek financí a vhodnou postavu.
    Mimochodem nebyl by tu někdo dostatečně majetný a ochoten podřídit se Maglaizíčkovu módnímu diktátu? Neprohloupil by.

    OdpovědětVymazat