9. listopadu 2012

Imaginarius - Iluze padesátá třetí

Na počátku všeho lidství byla prý zahrada. V ní se dle legend zrodili první z nás. A téměř každý se ať vědomě či podvědomě do onoho ráje chceme navrátit. Zakládáme zahrady okolo domků, nebo si aspoň zakoupíme chatičku s pozemkem, či samotný pozemek. Malý kousek Edenu. Když už je údajně pro nás ráj ztracen, tak si vytvoříme aspoň Iluzi.

Odpusťte, že jsem započala trochu netradičně a ani Vás nepozdravila (tímto Vás zdravím). Myslím, že nejen já, ale i Vy ostatní jste měli již po krk toho "dobrý večer". Doufám, že Vás poněkud jiný začátek článku dobře naladil a snad již vnesl do hlav brouka, kterého dále zpracujete do podoby básně či povídky.

Jakožto hudební kulisu byste si, dle mého, mohli pustit Secret Garden. Jejich Silent Wings se dobře poslouchá, zvláště před spaním, a je dosti inspirativní. Přeji příjemné chvíle při poslechu a tu správnou inspiraci.


Odkazy na své Iluze odkládejte zde dle předepsané normy:


Je na čase se rozloučit. I já se chci navrátit do svého malého ráje v podobě několika pokojových rostlin, jelikož jsem byla týden pryč a ubohé dětičky nikdo pořádně nezalil. Zalévejte kytičky, mluvte s nimi a všemožně o ně pečujte, ony pak, mrchy, začnou kvést.

Snění zdar!
Vaše Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat