3. listopadu 2012

Artium - Má to vůbec cenu?

Uběhlo 14 dní od prvního zadání artrium a nic nedošlo. Jaký má smysl provozovat rubriku, do které nikdo nepřidává. Proto tedy téma banner prodlužuji o dalších 14 dní. Pokud se nesejde alespoň 2 výtvory nemá to cenu aby tahle rubrika zacláněla...

5 komentářů:

  1. No, nechci do toho rýpat, ale nebylo by fajn. Dát do zadání ukázku banneru a popř. i jednoduchý návod, jak jej udělat? Myslím, že by se pak mohli s klidným srdcem zapojit i ostatní Snílci, nejen grafici. Rozhodně bys tím zvýšil základnu přispěvatelů. Tak je to jen úzký okruh, který, jak je vidno, moc zájem nemá.

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: V tomhle má Maglaiz pravdu. Mně osobně by třeba pomohly nějaké základní instrukce nebo třeba jen všeobecná informace, jak banner vypadá a co si pod tím mám představit.

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Právě tak jsem si představoval původně rubriku, ale Monika mě upozornila, že tohle patří do rubriky návodům určena (nevzpomenu si teď na její název). Ale Nebránil bych se udělat ho...

    OdpovědětVymazat
  4. [4]: Není co řešit. Sesmol návod, pošli nebo sám uveřejni, záleží pokud má ona rubrika správce či ne. A pak přidej k článku odkaz na návod a svůj vzorový výtvor.

    OdpovědětVymazat