4. listopadu 2012

Aurora - konec 50. duelu + otázka

Milí snílci,
vzhledem k tomu, že mi za celé dva týdny nedošel jediný příspěvek, duel se ani tentokrát nekoná, i přestože komentáře u vyhlášení tématu naznačovaly potenciální účast.

Vzhledem k tomu, že se nejedná o výjimečný stav, rozhodla jsem se vám dát týden na rozmyšlenou, během něhož sem můžete psát, jestli tuto rubriku i nadále chcete nebo ne a případně návrhy na zlepšení jejího chodu, aby se zapojovalo více lidí. Vypadá to, že samotné prodloužení lhůty vám nestačí, takže jsem otevřená vašim návrhům.

Ozvu se příští neděli a podle vašich komentářů pod tímto článkem se rozhodnu, jak bude budoucnost Aurory v mých rukou vypadat a jestli vůbec nějakou budoucnost bude mít.

A.S.

3 komentáře:

  1. Rozhodně s tím nekonči! To už bys byla druhá... To by se celý tenhle blog mohl zničit a to by byla hrůza, protože já to tady zbožňuji. Hlavně to neruš, ano? To jediné bych vážně nepřežila...   

    OdpovědětVymazat
  2. Ouš, promiň, že jsem se zapomněla vyjádřit. Rozhodně s tím nekonči! Aurora patří mezi ty stabilnější rubriky, no snad by bylo šťastnější se přizpůsobit mainstreamu Snílků a vyhlašovat témata i žánry v onom středním proudu.

    OdpovědětVymazat