2. listopadu 2012

Imaginarius - Iluze padesátá druhá

Dobrý večer,
přetrpěli jsme první sníh, ve středu si užili samhain (doufám, že jste si ho užili) a dnes máme dokonce dušičky. Vzpomínali jste na své příbuzné, kteří již nejsou mezi námi fyzicky? Pokud dovolíte v dnešní Iluzi bych se chtěla vrátit k Samhainu, velice významnému keltskému a čarodějnickému svátku. Víte, co je to Samhain? Zasoutěžme si o džus z Vaší ledničky (kdyby nebyl, tak o kolečko salámu).
Vzhledem k tomu, že soutěžíme o džus z Vaší ledničky, bych přešla rovnou k Iluzi.

OBRÁZEK ZTRACEN

Jestli mne někdo napráší, že tímto obrázkem ohrožuji mravnost mládeže, tak může vzít jed na to, že automaticky byl diskvalifikován ze soutěže o džus z Vaší ledničky.

Dnešní melodie ku povzbuzení fantazie bude od zajímavého uskupení Trobar de morte. Možná někdo zná, možná že někdo ne. Rohodně doporučuji, mají příjemnou hudbu a i příjemný zpěv. Co víc od hudby k psaní žádat?


Své odkazy na Iluze v básnické či prozaické podobě s označením, o kterou Iluzi se jedná, vložte do:


A odpověď na soutěžní otázku? Hmm, pokud čtete tento článek, pravděpodobně Vám funguje i internet. Račte brouzdati a pak se pochlubiti, zda jste se trefili do černého či se přestěhovali k jedlím. Obojí mne zajímá a myslím, že ostatní osazenstvo také.

Mějte se epes rádesně a snění zdar!
Vaše Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat