3. května 2019

Kontrola sedmdesátá první

Milí tulipánci,

jaro je v plném proudu a dějou se věci! Jestlipak jste si všimli, že nám na velitelském můstku přibyla jedna důležitá postavička jménem Alissa, a že díky ní můžete nyní opět tvořit a psát na Téma Týdne? A to ještě není všechno, bude se toho rozjíždět víc!

A abychom se ujistili, že nám někteří nezůstali zaboření po uši v zimním spánku, pojďme si dát jedno Repetitio a trochu to tu probrat. Jarní únava se povoluje, omluvenky z vytíženosti přijímáme (jako ostatně vždy), ale zaspat všechnu tu krásu a zábavu? To by přece byla škoda.

S pozdraveM.

V minulém díle jste viděli:

1) Tea - OPATRNĚ

Tedy ale ťuky ťuk! Něco málo by to už chtělo ;)

2) Nelly - NE

Tady se už taky hodně dlouho nic nestalo, a narozdíl od Tey, od Nelly nemám ani žádnou zprávu, tak to momentálně moc zeleně nevypadá.

3) Muchomůrka - VENKU

Tady už to asi nezachrání ani svěcená voda. Škoda.

4) Chloe Noir - NE

A tady to taky nevypadá. Uvidíme tedy v příštím Repetitiu.

A dnes tu máme:

1) Bels - NE

Obávám se, že i na opravdové snílky blogery se dá čekat jen určitou dobu. Nestane-li se v dohledné době zázrak, pak se holt uvidíme už jen na těch instagramech.

2) Dave - V POŘÁDKU

Jako vždy.

3) Denyii - OPATRNĚ

Pauzu si občas dá každý, ale všeho s mírou.

4) Dragell - V POŘÁDKU

5) Dragita - OPATRNĚ

Ťuk, ťuk?

6) Elizabeth - POTŘEBUJEME ADRESU!

Přišla jsem na to, že v interní administrativě i v seznamu členů u tebe mám adresy, které nefungují (dvě různé, obě nefunkční). Domnívám se, že se jedná o stejnou Elizabeth, která je aktivní na facebookové titulce, tak jsem si dovolila změnit adresu na https://elizabeth.poetry.blog. Jenže o pár týdnů později už ani ta nefunguje, tak přestávám vědět, co s tebou.

Pokud se jedná o jinou Elizabeth, dej mi, prosím vědět, jestli nepletu hrušky s jablky. Pokud ne, potřebujeme novou funkční adresu, jinak tě nemůžeme uvádět v seznamu!

Znovu připomínám, pokud měníte adresy, dejte nám prosím vědět a občas si pro jistotu zkontrolujte, že jsou skutečně v seznamu změněné a že odkazujeme na váš aktuální blog. Občas se totiž taky stane, že nám sice vědět dáte, my to opravíme, ovšem zaúřaduje šotek a po čase zjistíme, že tam je bůhvíproč zase ta stará adresa, a nikdo přeci nechce zbytečně přicházet o čtenáře kvůli špatné adrese. A víc očí víc vidí. Veni vidi. Véna vidí.

A to je vše, přátelé, tak zas příště!


Žádné komentáře:

Okomentovat