30. května 2019

Creatio - Soutěž: Květinová víla/Květinový skřítek

Dobrý den, milí snílci. Dneska pro vás mám radostnou novinu. Uspořádala jsem pro vás totiž soutěž.


A na jaké že to má být téma? Někdy na konci dubna jsem meditovala drahnou dobu pod rozkvetlým stromem. Stromem, kterého bych si bez květů ani nevšimla, i když je tak krásný. Ležela jsem tam. Poslouchala včely ve větvích a pozorovala kopřivy, co se tyčily tak nebezpečně blízko mé hlavy.
A tak mě napadlo taková myšlenka. Každý člověk má přece svou oblíbenou květinu a každá květina má svou vílu nebo skřítka, který o ni pečuje. A o to tu právě jde.

Takže vaším úkolem je tedy naladit se na vaši oblíbenou rostlinu a nakreslit její vílu nebo jejího skřítka, jak je vidíte či jak si je představujete.
Kdo se rozhodne pro účast, nechť se přihlásí do komentářů pod tento článek! Své dílo pak může do 6.6. 2019 (tedy do příštího čtvrtka) posílat na email klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište Creatio. V emailu pak nějakým způsobem zmiňte, že to je do soutěže a připojte popis obrázku, jako obyčejně.
Čtenáři pak mohou hlasovat v anketě. Vítěz potom dostane pět Bludišťáků a zbytek účastníků tři.

Přeji vám tedy mnoho inspirace do dalších dnů.
S pozdravem Raja Luthriela

7 komentářů:

  1. Soutěž zní krásně, moc mě láká se zúčastnit, ale v pondělí jdu na operaci a nevím, jestli stihnu něco vytvořit nebo jak na tom budu po propuštění z nemocnice. Jestli ovšem stihnu něco nakreslit, určitě pošlu!

    OdpovědětVymazat
  2. Mám obrázek co se k tomu přesně hodí, ale už je zveřejněný, je možné jej poslat?

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Tak hlavně, aby ses zotavila a uzdravila.[2]: To že to máš zveřejněné nevadí.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám určitý nápad, ale pracovat na něm začnu nejdřív v úterý, tak kdo ví, jak to dopadne...

    OdpovědětVymazat
  5. Já to za sebe musím odpískat, momentálně se bavím přeinstalací počítače a kreslit nestíhám... Hodně štěstí zúčastněným.

    OdpovědětVymazat
  6. [6]: On mi stejně svůj výtvor do soutěže poslal jen jeden člověk. Asi to budu muset prodloužit do příštího týdne. Soutěž, kde se jen jeden soutěžící vlastně není napínavá.

    OdpovědětVymazat