5. listopadu 2014

Photo - Podzimní z parku

Do konce listopadu se můžete zapojit do "Podzimní photo výzvy":
Listí všude kolem padá,
na hroby tichounce sedá,
veverka po větvích skáče,
spadané žaludy odnáší ptáče,
barvy podzimu si s odstíny hrají,
sny do víru hudby tancují.
Zdravím,
jak je vidět, podzim je velmi inspirativní a všichni rádi fotí v parcích, ale já to chápu. Spousta listí všude kolem, lavičky a pokud svítí slunce, tak je to učiněná nádhera. A ideální prostředí k procházkám, takže vyražte ven zachytit všechny báječné okamžiky. Přispět můžete do "Podzimní výzvy", která slouží jako zpestření Phota (takové focení na téma). Ze všech podzimních fotografiích pak vylosuji jednu, kterou odměnít. Tak se zapojte...

Do Phota samozřejmě můžete přispívat jakýmikoliv svými fotkami. Stačí je poslat na klubový email klub.snilku@email.cz své fotografie, téma i počet fotografií záleží pouze na vaší fantazii. Do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).


Ahoj!
Podzim, mé nejmilovanější období, je v plném proudu, slunce svítí a proto jsem neváhala, popadla fotoaparát a vyrazila zvěčnit kousek té nádhery. Fotky pochází z parku v jedné kouzelné městské části jménem Lesná. Snad se budou líbit. Další fotografie s podzimní tématikou najdete u mě na blogu. Snad se vám ty vybrané budou líbit.

Illienel






Tak a to je pro dnešek všechno, mějte se krásně a příští středu naviděnou u dalšího Phota, které je tu jen pro vás. Odhodlejte se a pošlete na klubovém emailu klub.snilku@email.cz své fotografie, téma i počet záleží pouze na vaší fantazii. Do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).
Mějte se krásně,

1 komentář:

  1. Ta první s lavičkami je boží :) Ta louka hned naproti, tam to musí být nádherné :)

    OdpovědětVymazat