19. listopadu 2014

Photo - Listí všude kolem

Photo je přístav Snílků,
místo všech fotografů,
zachytit okamžiky kouzel a snů,
to je konečná našich snílčích cílů...
Zdravím Snílci,
vy mne zlobíte a neposíláte fotografie, a tak, aby Photo neleželo ladem, vám ukážu pár svých fotek. Jak vidíte, můžete poslat cokoliv, i méně kvalitní. Já fotím mobilem a svět se nezboří.

Snažila jsem se Photo oživit výzvami, neboli focení na téma (do 30. listopadu můžete své příspěvky posílat do podzimní výzvy), ale to se zase tolik neuchytilo. Nebo to vypadá, že ze všech Snílků máme v klubu tak maximálně deset členů, kteří fotí, a to se mi moc nezdá. Tak co se děje? Chtěli byste Photo nějak vylepšit? Klidně napište své nápady, ráda se inspiruji.

Odhodlejte se a pošlete na klubovém emailu klub.snilku@email.cz své fotografie, téma i počet záleží pouze na vaší fantazii. Do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).


Podzim mám moc ráda, hlavně díky barevnému listí, které se válí všude kolem po zemi a já v něm ráda chodím. Krásně to šustí a klidně můžu dělat "nepořádek", když ho rozkopávám všude okolo. Na chvíli se opět stávám malým dítětem...



Mějte se krásně,
Zdeňka M.

Žádné komentáře:

Okomentovat