14. listopadu 2014

Iluze stá padesátá první

Moře i tůně jedno jsou. Obé skrývá prastaré.

[]

Kapitán už jde...



Hoj ahoj!
Jak se daří, Snílci? Cítíte se unavení po dlouhém týdnu, nebo naopak myšlenka na volné pondělí (víte vůbec proč je volné?!) do Vás vlila novou energii? Už víte, jak budete tento víkend relaxovat, nebo naopak vybíjet přebytečné síly? Ne? A co takhle poškádlit pěkně macatou a výživnou Iluzí?


Autor: MariusBota

Všimla jsem si, že spousta Snílků píše o různých vílách a lesních žínkách, upírech a čarodějích, ale na nejpodstatnější živel ze všech živlů zapomínají jako na smrt. Vodu potřebujeme k životu všichni. My, zvířata, rostliny. Proto není divu, že jsme si v mytologii dosti tématizovali i vodu. Schválně kolik znáte vodních stvoření?


Autorka: kir-tat

Čekali jste už zadání nového úkolu v Honu na bludišťáky? Ále! Vy jste nečetli mou úvodní řeč o macatosti dnešní Iluze! Fuj. Styďte se!


Minulý úkol nakonec splnila jen M. Phoneix, jelikož napsala skutečně PRÓZU. Tee uděluji jedno limo za úvahu, kterou příspěla do Sbírky Iluzí.
A co si na Vás vymyslela tetka Maglaiz tentokrát? Napište dopis kapitánu Imaginariovi. Ptejte se, vypravujte mu, zaveršujte mu. JEDINOU PODMÍNKOU JE, ABY TO KORESPONDOVALO S TÍM, CO O IMAGINARIOVI UŽ VÍME.
Odměna: Kolik byste si dali a čeho?



Dnešní melodie se Vám bude líbit. Tím si jsem zcela jistá. Nu, a kdyby náhodou ne, dejte mi, prosím, vědět, ať se příště když tak snažím víc.





Výzva všem:

Pokud máte nějaký návrh, připomínku, jste s něčím nespokojeni nebo spokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dejte nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.




V ÚVAHU BEREME I ÚVAHY!


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického, básnického či úvahového charakteru, uctivě prosím, račte vkládati do:


Svíce již dohořívá, to značí, že náš pevně vyměřený čas vyprchal. Co teď? Nezbývá než si popřáti dobré noci a s rozkoší vyčkat dalšího pátku. Však je tady cobydup.


Aloha!
Vaše tetka Maglaiz

5 komentářů:

  1. Taková pěkná iluzička a já nestíhám. No, holt to bude se zpožděním :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta víla je opravdu nádherná, snad mi nemoc dovolí sepsat něco :) A děkuju za to jedno limo :)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: To zvládneš! Já ti věřím.[2]: Během nemoci se nejlépe sní. Stačí papír a tužka

    OdpovědětVymazat
  4. Maglaizíčku, tohle je opravdu nádherná a přebohatá iluze, hlavně ta hudba! To je skvostná inspirace. Ale i ty poslední dva obrázky mě okouzlily. díky moc!

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem si pořídila správnou fixku, správné pastelky...teď jen odvahu to vybarvit a nezničit. Moje Iluze bude tentokrát kreslená

    OdpovědětVymazat