26. února 2014

Photo - Červánková

Photo je místem pro všechny snílkovské fotografy...
Zdravím Snílci,
na posledy připomínám probíhající soutěž s Photem... Tématem je "Zima nezima", více informací se dozvíte v příslušném článku. Končíme se 28. února!!!, tak ji nepropásněte. Příště vám předvedu soutěžní příspěvky a vy rozhodnete o vítězi pomocí hlasování.

Červánková
Proč jsou červánky tak krásné, když se v jejich zrození krása neskrývá? Jako by i krásní lidé byli pod povrchem špatní...

Krásný den,
Kariol

Photo je tu pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi fotografují. Můžete přispívat čímkoliv, co vás jen napadne. Na téma fotografie nezáleží, stejně tak můžete prohrabat své šuplíky (v dešní době spíše místa v síti) a poslat vážně cokoliv. Ani na počtu nezáleží, protože fantazii se meze nekladou...

Doufám, že se konečně odhodláte a zašlete mi své fotografie na klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název a popis (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).

Mějte se a nezapomínejte na Photo...
S pozdravem,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Krásná práce, máš opravdu nádherné fotky, Kariol. Nemůžu si pomoct, ale působí to na mě tajemně a trochu nebezpečně. Jakoby ta obloha skrývala nějakou hrozbu. A přitom jsou to neškodné červánky. ale ty barvy a tvary...opravdu skvělá a zajímavá fotka.

    OdpovědětVymazat