28. února 2014

Iluze stá sedmnáctá

Světlo uprostřed tmy. Jakou má barvu?

[m.], [DorkaJ.], [Ellnesa]


Dobrý večír vinšuji, Vašnostové.
Poslední únorový den. Jak jej prožili? Doufám, že příjemně. U nás na severovýchodě pršelo. Zasvitl někomu do oken zrzek, nebo bylo všude pošmourno?

Velice populárním se v posledních letech stává téma postapokalyptické. Co kdyby si Oni zahráli na apoštola Jana a zkusili si zaběsnit v zajetí hrůzostrašných vizí? Ačkoliv když jsem si nedávno procházela Zjevení, vzpomněla jsem si na fakt, že 666 je i číslo císaře Nerona, za jehož vlády Jeníček sepsal své vidění. Co když ta zlá šelma, drak je Nero? Co když apokalypsa dle jeho Zjevení nenastane? Co když frustrovaný Jenda jen a pouze využil psychoterapie pomocí vypsání se? Oni se také dozajista mstí svým reálným utiskovatelům v povídkách. Dozajista jsou také mužem z Acapulca, jako byl možná i sám malý Jan.

Autor: alexiuss


Autor: LiliaOsipova


Dva obrázky, ale melodie, jež jsem zvolila by seděla pouze na jeden z nich. Doufám, že odpustí a nebudou se příliš lítiti pro mé šalamounské řešení dublovaného hudebního doprovodu.




Nu, a Jsou u konce čtení. No, nic jiného již nebude. Oni by toho na jednu Iluzi chtěli nějak moc, ne? Ovšem pokud mají návrh, jak zatraktivnit tuto rubriku či cizí, jen se vrhejte a komentujte či pište emailem na ostrakony.

Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru, uctivě prosím, ráčí vkládati do:

Tak se mějí. Hezky si snějí a znamenají si vše iluzivní.

Snění zdar!
Jejich tetka Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat