6. února 2014

Creatio - Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

Creatio je určené pro všechny Snílky, kteří rádi kreslí...



Zdravím Snílci,
opět je zde pro vás Creatio a já vám prozradím, že na březen plánuji nějakou pěknou soutěž, ještě ji musím dopromyslet, ale vypadá to, že bude. Ale to prozrazuji trochu dopředu, nebo možná blouzním z horečky a vlastně tady vůbec nejsem. Tak si vyberte... :-)

Creatio je určené pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi kreslí, a je jedno, zda to je portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními. Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového. Fantazii se meze nekladou.

Své příspěvky můžete posílat na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).


Zdravím, dovoluji si po dlouhé době zaslat další příspěvek. Tentokrát to bude pokus o nakreslení známé postavy z děl H. P. Lovecrafta. I když můj pokus se zdaleka nepřiblížil k mé představě. Pokud by vás přeci jen zaujal mohu Lovecraftovu tvorbu vřela doporučit.

S pozdravem Vivienne /vivienne.blog.cz/

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn! = Ve svém domě v R'lyehu mrtvý Cthulhu čeká a sní!


Mějte se krásně,
Zdeňka M.

Žádné komentáře:

Okomentovat