13. února 2014

Creatio - Lianea

Creatio je určené pro všechny zasněné kreslíře a malíře...


Zdravím Snílci,
po týdnu jsme se tady opět sešli a já vám ráda ukážu další vaše dílko. Jsem ráda, že je posíláte a moc vám za to děkuji. Jen neusněte a posílejte je dál. Bylo by prima, kdyby se probudilo více Snílků, i ti kteří obvykle nepřispívají. Přece v klubu nemáme jen několik málo malířů, ne? Jak vás motivovat? A tak jsem se rozhodla připravit na březen velkou soutěž, tak se těšte a připravte si štětce, tužky a další náčiní.

Creatio je určené pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi kreslí, a je jedno, zda je to portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními. Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového. Fantazii se meze nekladou.
Své příspěvky můžete posílat na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Ahoj, posílám menší výkvět mé tvorby. Kreslím jen příležitostně, protože mám tolik různých zájmů, že pilovat kresbu ještě více není momentálně moje priorita. Ale i tak si myslím, že nějaké zlepšení tu sem tam je.(doufám) :)

Kresba ukazuje dašlí z postav příběhu Síla duše, tentokrát Lianeu, která je pro Janu velkou oporou. V pokračování příběhu jsem jí dala i hlavní roli. moc jsem ji nestínovala, protože mi to dvakrát nejde a stejně ji ještě později dám nějakou barvu. Jen mě mrzí, že ji neumím přetvořit ve photoshopu (přímo vidím, jak by ji to slušeno jako digitální kresbě - holt, při prvním pokusu s tabletem mi málem upadla ruka, trvalo mi 21 hodin něco vybarvit a já holt nemám takovou trpělivost. Možná někdy...:)

Dragita


Nezapomínejte na Cretio a tvořte...
Zdraví vás,
Zdeňka M.

3 komentáře:

  1. Aj, koukám, že tam mluvím o příběhu a není patrné o jakém Jestli můžeš, Zdeni, doplnit název Síla duše.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný obrázek, opravdu. Já sice nemám zkušensti s digitálními kresbami, ale i takto podle mě vypadá více než skvěle. To je nějaký fantastický tvor, jehož jsi, Dragituo, vytvořila? Obrázek mě natolik zaujal, že přemýšlím o přečtení té povídky. Asi se na to mrknu. Pěkná práce!

    OdpovědětVymazat
  3. [2]:Jop, je to vlastnoručně vyrobená bytost jménem ještěr :) (Takový napůl drak a napůl člověk zjednodušeně řečeno)
    A kresba je to jen tužkou...o digitální se může jenom zdát.:)

    OdpovědětVymazat