30. srpna 2012

Creatio - Zasílejte mi svá díla, prosím

Drazí Snílci,
chápu, že jsou prázdniny a vy si jistě užíváte léta a slunečného počasí, ale jelikož mi nezasíláte svá výtvarná dílka, tak naše rubrika Creatio tiše a smutně truchlí a já s ní, protože tu nemám co zveřejňovat a ukazovat. Jistě, mohla bych tyhle mezery zaplňovat svými rádoby kresbami, ale Creatio přece není o mě, ale o vás, já tu jsem jen správce, nic víc. Nebo je snad v Klubu snílků málo výtvarně nadaných lidí?
Nechci vás hubovat, ale takhle by to nešlo. Pokud by snad někdo z vás měl nápad, jak tuto rubriku trochu oživit a nějak vás přinutit zasílat své příspěvky, tak ať mi dá vědět na klubový email klub.snilku@email.cz nebo na mou FB stránku, protože já už vážně nevím, jak vás povzbudit k činnosti.
Trochu jsem uvažovala, že bych s autorem zaslaného dílka třeba udělala krátký rozhovor, tedy pokud by měl zájem. Možná by to zvýšilo zájem o Creatio. Co vy na to?
Pokud se tedy odhodláte k zaslání svého výtvarného díla, tak to učiňte na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio. Samozřejmě k dílku připojte název a nějaký popis.
Děkuji za pozornost a mějte se,
vaše Zdenina Vankov.

Žádné komentáře:

Okomentovat