23. srpna 2012

Creatio - dvakrát domek

Zdravím,
minulý týden Creatio nebylo, protože mi od vás nepřišlo žádné dílko, což je velká škoda. Tenhle týden mi tedy taky nic nedorazilo, ale abych se tu příliš neflákala, tak zveřejním své dva výtvory.
Nevím proč, ale všichni jsou letos v létě nějací líní, i já. Jediné, co mě momentálně baví je čtení, takže jsem toho příliš nenamalovala. Ale vy asi také ne, když mi neposíláte svá díla. Rozhodně mi na email můžete poslat i starší díla a vůbec nezáleží, pokud se domníváte, že neumíte kreslit. Já taky ne, ale i snaha se (občas) cení.


Dávám sem dva (téměř) stejné obrázky, které jsem nakreslila babičce k svátku. Jedná se o "dům u tří stromů". Omlouvám se za kvalitu, ale je to focené mobilem.
Snažila jsem se o totožné obrazy, ale trochu mi to nevyšlo, ale co, babička špatně vidí, tak si toho možná nevšimne.
A4, pastelky


A4, vodovky, tempery a papírový kapesník


Zdenina


Creatio je určené pro všechny, kteří rádi kreslí či malují, a je jedno, zda to je portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak kreslíte, ale na tom jestli vás to baví. Takže se skutečně může zúčastnit naprosto každý, bez výjimky. Proto vás, snílci, prosím, abyste mi posílali svá dílka a podělili se o ně s ostatními.
Když jsme si opět osvěžili o čem Creatio je, tak mi prosím zasílejte svá dílka klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio. Samozřejmě k dílku připojte název a nějaký popis.
Děkuji za pozornost a mějte se,
vaše Zdenina Vankov.

Žádné komentáře:

Okomentovat