12. srpna 2012

Aurora - vyhodnocení 41. duelu + zadání 42. duelu

Zdravím, snílci!

Víkend rychle uplynul a já jsem tu s vyhodnocením minulého duelu a zadáním nového. Začneme ale tím vyhodnocením, co říkáte?

Minulý duel byl na téma Noční můra. Zúčastnily se ho dvě dívky (Šeříková N. a Charlie), kterým tímto za účast děkuji. Oběma dívkám se jejich díla nesmírně povedla, ale vítězkou duelu se s počtem 10 hlasů stává Šeříková N.! Gratuluji.

Charlie však nemusí smutnit, i její vtipný výtvor byl velmi povedený a rozdíl v počtu obdržených hlasů byl jen nepatrný. Pod perexem se můžete ještě jednou podívat na vítěznou fotografii a nyní již k zadání příštího duelu.

Tentokrát jsem se rozhodla zadat téma Prokletý pamlsek. A bude se kreslit, vážení :) Nezáleží na tom, jakou techniku použijete - tyto detaily nechám čistě na vás.

Ještě jedna věc - rozhodla jsem se zavést malou změnu v pravidlech (snad to ostatním správcům nebude vadit, pokud náhodou ano, ozvěte se, ale snad by nemělo). Pokud se mi do duelu nepřihlásí odpovídající počet členů klubu, budu brát i nečleny, kteří projeví zájem. Takto se alespoň bude stávat méně často, že se duel vůbec konat nebude, poněvadž se přihlásí jen jeden člověk.

Jsem toho názoru, že to nikomu neuškodí a duely by to mohlo i trochu oživit. Samozřejmě, v případě dostatečného počtu přihlášených členů budou mít přednost před nečleny.

To by bylo prozatím vše a uvidíme se příští týden s dalším duelem :)


3 komentáře:

  1. Gratuluji vítězce. Popravdě jsem jí to i přála, protože ji přece jen dalo víc práce.
    Prokletý pamlsek. Zatím mě nic nenapadá. Kdyby se to změnilo, něco pošlu.
    A to jsem vážně aktivní Snílek jenom já? Vy ostatní, kde jste?

    OdpovědětVymazat
  2. [1]:Předpokládám, že se situace zlepší, jak skončí prázdniny. Teď je spousta lidí na dovolených. Ale uvidíme... možná se mýlím a bude to i nadále vypadat takto. Kdyby tě něco napadlo, tak určitě pošli, budu ráda

    OdpovědětVymazat
  3. Alespoň jednou mě zastihlo štěstí! [1]: Děkuju. Já to zase přála tobě

    OdpovědětVymazat