1. června 2012

Imaginarius - Iluze třicátá druhá

Dobrý večer,
a opět tu máme pátek. Jste rádi? Zdá se, že váš zájem o Imaginarius a celkově o klub snílků nějak ochabl a nejen já bych ráda věděla, co za tím je. Nicméně do této rubriky toto téma nepatří, avšak starý rýpálista ve mně si to neodpustil. Asi raději přistoupíme k naší dnešní Iluzi.

Když jsem měla možnost se odtrhnout od učení, brouzdala jsem po vodách deviantARTu a hledala vhodné Iluze. Do očí mne uhodilo několik krásných obrázků a jeden z nich vám dnes představuji.

OBRÁZEK ZTRACEN

Myslím si, že tento obrázek má veliký potenciál a může vás pořádně nakopnout k sepsání básně nebo povídky. A propos raději znova upozorňuji na to, že můžete psát i na předchozí Iluze, i když jste už na ně něco vytvořili, pokud vás ještě něco napadá, hoďte to směle na blog a pošlete na náš klubový mail, viz. níže.

Poněkud delší skladba, ale myslím si, že zvláště začátek se k dnešní Iluzi hodí naprosto skvěle.

HUDBA ZTRACENA

Odkazy na své Iluze zasílejte, prosím, na náš klubový mail: klub.snilku@email.cz a do předmětu napište, o kterou Iluzi se jedná.

Nu, děkuji za pozornost a doufám, že příští týden bude o něco plodnější.

Příští pátek mě tu máte zas
Vaše Maglaiz ;-)

4 komentáře:

  1. Fuj, to je nechutnej obrázek, připomíná mi to Sleepy Hollow s Johnym Deppem Já myslím, že by to chtělo pokračovat ve sbírce iluzí, tam to bylo o hodně přehlednější a lidi to tam mohli vkládat jak se jim zachtělo. Btw ten začátek skladby je luxus, ještě jsem nedoposlechla zbytek, ale zatím mi to připomíná Pink Floydy.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle se mi líbí, jen nevím, zda bude čas něco přes týden vymyslet. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Zkusím s tím něco udělat. Poptám se, jestli Monica nezná heslo na blueboard. Také se mi jeví Sbírka iluzí jako lepší řešení, ovšem je třeba mít přístup k její správě, což nemám.

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Mimochodem Imaginarius nefunguje jako TT, takže můžeš přispívat kdykoliv na jakoukoliv Iluzi. Pokud máš nápad na povídku inspirovanou první Iluzí, tak ji klidně pošli.

    OdpovědětVymazat