28. června 2012

Creatio - příšerka Evžen

Zdravím snílci,
červenec začíná za pár dní a s ním i léto, snad bude slunečné a ne jako loni, kdy u nás dost pršelo a bylo chladno. Ale o počasí jsem s vámi mluvit nechtěla. Jde o to, že v létě budu nejspíš převážně doma, kde nemáme počítač ani internet a Klatov se dostanu jen o víkendu. Články do Creatia samozřejmě přednastavím na čtvrtek ráno, jak jste zvyklí, takže pro vás se nic nemění.
V minulém týdnu mi nikdo neposlal své výtvarné dílko, abych ho vám tu mohla ukázat, proto jsem se rozhodla vyštrachat jedno svoje, abych vás podpořila a vy viděli, že skutečně nezáleží na vašem malířském či kreslířském talentu, ale na tom, jestli vás to baví či nikoliv.
O prázdninách snad budete mít více času na tvorbu, tak doufám, že mi svá díla budete posílat, já opravdu nekoušu a nic vám neudělám.
Pokud se k tomuto kroku odhodláte, tak to učiňte na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio. Samozřejmě k dílku připojte název a nějaký popis.


A4, vodovky, tempery, igelit
V polovině června jsem si zvolila maskota svého blogu.Za soumraku se ke připlížil a chtěl, abych si ho vzala za domácího mazlíčka, jako mám kocoura a fretku a já řekla, že teda jo, aby chudák nebyl smutný. Jaký psí oči na mě házel, tomu prostě nešlo odolat. A mám o mazlíčka navíc, jen doufám, že mě tenhle "mutantík" nesežere i s postelí. :-)
Kocourovi se moc nezdá, ale má smůlu. Evžen už je můj, prostě jsem ho adoptovala. Sice je to obluda, páchne mu z tlamy a slintá, ale je rozkošnej a krásnej. :-) Divím se, že ještě někdo nezřídil útulek pro příšerky.

Zdenina Vankov


Moc se těším na další vaše dílka zaslaná na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio, připojte název a nějaký popis, abychom se o díle dozvěděli více.
Děkuji za pozornost a mějte se,
vaše Zdenina Vankov.

1 komentář:

  1. Neboj, nezapomněl jsem na tebe, jen ještě nemám naskenovanou barevnou verzi. Doufám, že stihnu poslat do odjezdu z tábora.

    OdpovědětVymazat