22. června 2012

Imaginarius - Iluze třicátá čtvrtá

Dobrý večer,
tak jsme tu zase a honba za kapitánem Imagináriem pokračuje. Jak jsem se dozvěděla, tak vám, školou povinným konečně uzavřeli známky, takže nepřijímám výmluvy typu není čas kvůli školy.


Minule jsme si odpočinuli a nechali myšlenky jen tak se klouzat po větvích stromů a kochat se zelení. Dnes opět zapojíme své snící schopnosti naplno. Mám pro vás dva obrázky, jakožto náhrada za všechny mé dosavadní nezodpovědnosti.

Kdo jsou ony záhadné dámy a jakou roli budou hrát ve vašem příběhu či básni? Toť otázka, na kterou znáte odpověď jen vy a doufám, že si ji nenecháte pro sebe.

OBRÁZEK ZTRACEN

Kdo nerad děsivé obrázky, pro něj tu mám krásnou fotku, která rozhodně nemusí být obyčejná. Stačí jen zapojit fantazii. Co se může odehrávat ve vysoké trávě? Kdo a proč kráčí touto krajinou?

Máte na výběr, takže teď je jen a jen na vás, kterým obrázkem se necháte inspirovat. Anebo hudbou?


Nuže, vše je uveřejněno, nyní jen zbývá vám připomenout pravidla hry:
1) Své Iluze v podobě povídky či básnického díla zasílejte na klubový e-mail: klub.snilku@email.cz nebo vkládejte odkazy do:

2) Můžete se nechat inspirovat jakoukoliv Iluzí čili pokud se vám zalíbí obrázek z Iluze, např. číslo 13, a napadne vás příběh, nenechávejte si ho pro sebe a bez bázně a hany nám ho zašlete. Ještě jednou zdůrazňuji, že Imaginarius není Téma týdne, zde jsou témata platná navěky.

Přeji vám krásný víkend a příští týden se uvidíme zas.
S pozdravem
Vaše Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat