16. června 2012

Aktualizace cestujících a další vzdušné děje

Milí Snílkové,
je mojí povinností (i radostí) informovat o stavu počasí a našem letu všechny pasažéry našich vzducholodí - tedy Vás, kteří létáte s námi ve snech.
V této době právě probíhá něco, co by se dalo nazvat sčítání Snílků. Znamená to aktualizaci seznamu členů, tedy všechny, kteří na naší plavbě vystoupili, už v seznamech brzo nenajdete. Plně zaktualizován byl prozatím Aethér, tedy členstvo s přezdívkou začínající písmenem A-I. Tímto tedy prosím všechny, kterých se to týká, nechť zkontrolují, že na seznamu jejich jméno skutečně je a já je někde neopomněla. Zaktualizovaný Incubus čekejte příští týden.
Jakmile budeme mít seznamy zaktualizované, linky vzducholodí se opět zpřístupní a můžeme začít s náborem nových členů.
Zájemci o vstup mezi nás se mohou hlásit zde.

Náš spokojený let však trápí jeden problém, kterého si určitě spousta z Vás všimla. Doposud se nám nepodařilo rozjet všechny projekty. Důvod je jednoduchý, chybí nám ochotní Snílkové na post nových správců. Jedná se o rubriky Principia (literárně zaměřená rubrika), Aurora (autorský duel), Repetito ("bububu" kontroly; chybí mi parťák na výpomoc) a Artium (grafická rubrika). Je mezi Vámi někdo, kdo by se chtěl podílet na chodu klubu a rozjet tyto rubriky? Ať se prosím ozve na klubový e-mail (klub.snilku@email.cz) pod předmětem "Konkurz."
(Poznámka: Mohli jste zaregistrovat nového správce u Artia, jak se však později ukázalo, dotyčný není členem... To však neznamená, že grafikům zadané téma bude zatraceno. Případný příspěvek zveřejním já.
O správcovství ať se tedy hlásí přijatí Snílci.)
Zato naopak třeba Inventor jaksi stávkuje. Cožpak nejsou zde vynalézaví a tvořiví Snílci, co by se chtěli pochlubit svými výtvory či návody? :O Repetitio zatím taky stávkuje - z důvodu aktualizace členů.

Možná jste si ve vzduchu všimli nám podobných vzducholodí letících však trošku jiným směrem. Přesněji řečeno slovo dalo slovo a opět se rozjelo snílkovské fórum v čele s Anne Eyre a Berenikou. S tím také přišla řada nesrovnalostí. Nyní fungují dva zaměřením stejné, ale trochu jiným směrem se ubírající kluby. Každý jede sám za sebe se svými správci, tedy ve fungujících projektech jsou jiná témata, než zde na blogu. Možná se ptáte, proč nevést buď jen fórum nebo blog. Je škoda hodit do kytek něco, co bylo budováno tak dlouho a jedněm Snílkům se zalíbilo více na fóru, jiným tady. Na fóru jsou také neblogující členové, zatímco my tvoříme blogerský klub. Rozjelo se i ono jednu dobu velmi diskutované RPG.
Co z tohoto plyne pro Vás? De facto se nic nemění. Můžete přispívat zde klasickou formou pošli-mejlem, můžete přispívat i na fóru, jste-li přijatí. U někoho záleží, kde se Vám líbí víc, nic Vám ale nebrání sledování obou působišť.
POZOR PRO ZÁJEMCE O VSTUP: Podáte-li přihlášku k nám na blog, po jejím (kladném) vyřízení se nestáváte automaticky členy na fóru. Účet si zde samozřejmě založit můžete, i tam však musíte projít schválením. A naopak.

Otázkou zůstává, co se Snílky-blogery, kteří byli přijati na fóru v době, kdy fungovalo pouze fórum? Zjišťovala jsem, kolik jich zhruba je a zjistila, že jich je malinko, nicméně jsou a nemůžu je přehlížet. Takhle, v aktualizované databázi nejsou, patříte-li však mezi ně a chcete-li býti členy i zde, napište do komentářů, že se jedná o Vás (přezdívka, adresa blogu, e-mail,...) a já se o Vaše zařazení bez dlouhého čekání postarám.

To je pro dnešní informace vše a Vy si dále užívejte letu i léta. Nezapomentě však na nás. :)
Příjemné dny přeje
Monica Otmili

8 komentářů:

  1. patřim k těm, co se přihlásili na fóru, takže myslim, že ve zdejší databázi nejsem... takže tady je ten mejl a adresa.

    OdpovědětVymazat
  2. Píšu si tě a připojím do druhé části členů, která je právě rozpracovaná. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nancy Farraigeová17 června, 2012 15:00

    [2]: tak děkuju
    jen jsem se chtěla zeptat, má někdo rubriku Praepositio? protože mi to přijde jako zajímavej projekt, ale strašně dlouho jsem neviděla žádný články, který by se toho týkali. jen kdyby byla volná, že bych to třeba zkusila...?

    OdpovědětVymazat
  4. já mít více času tak neváhám a volím Repetito

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Praepositio má tak napůl Temnářka, ale stávkuje to, nicméně kdybychom se dohodly, mohli bychom ti jí svěřit. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, super, máme reklamu. Já už o ni chtěla poprosit v mejlu. Děkujeme, dokonce jste mi ujasnili věci, kterýma jsem si ještě nebyla jistá. Bezva, bezva, bezva...
    A navíc jsem i v Aethéru! Konečně to trochu jede, i když ne tabulkově (kterou já zatím na fóru úspěšně zachovávám) :) Případně pomůžu, ale popravdě, už jsem dneska málem zapomněla na nás Imaginarius a Téma... Už aby byly prázky

    OdpovědětVymazat
  7. Nancy Farraigeová19 června, 2012 23:41

    [5]: jé, to by bylo fajn, ale nebude na mě naštvaná?
    nemáš na ní nějakej mejl, nebo tak něco, že bych se jí zeptala, ale nechci to psát do komentářů...

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: tak  já s ní jsem v kontaktu a myslím, že nebude problém. :)

    OdpovědětVymazat