15. června 2012

Imaginarius - Iluze třicátá třetí

Dobrý večer vinšuji,
víte, co je nejhorší? Nemít čas na to, na co byste ho právě moc a moc chtěli. Vzhledem k tomu, že stále ještě mám zkouškové, ikdyž už jsem oficiálně vedena jakožto druhák, tak nemám čas a dokonce ani na přednastavené články. Přesto se budu snažit, aby Imaginarius neumřel a žil stále dál, jenomže k tomu je zapotřebí i váš zájem, který jaksi pohasíná. Domluvme se, že já si najdu vždycky trošku času na Imaginarius a vy, že budete posílat své Iluze.
Minulý obrázek byl poněkud strašidelný, jak mi bylo sděleno. Musím se přiznat, že jsem si dělala iluze o tom, že právě on vás nakopne k psaní, ale nevadí. Tak dneska si dáme něco odpočinkového, abyste se vzpamatovali z té děsivosti.

Nevím, jak na vás, ale na mne působí více než uklidňujícím dojmem. Takováhle idyla by si vyžadovala i správnou hudbu, nemyslíte? Přemýšlela jsem a pátrala v mých oblíbených na tytrubce, jak říká klasik, až mi do oka padla švýcarská skupina Eluveitie. Vskutku velice zajímavé uskupení, jejichž hudba mi opravdu přirostla k srdci.


Tak tedy obrázek je vyhlášen, hudba ku podpoře snění taktéž, co dále? Snad jen, že máte možnost zasílat své Iluze i nadále na klubový e-mail klub.snilku@email.cz a k tomu jsem se i rozhodla zprovoznit Sbírku iluzí, avšak zde bych byla opatrná s vkládáním příspěvků, jelikož nemám k tomuto účtu správcovství a nechtěla bych následovně obtěžovat Destinaeta kvůli smazání nějakého nevhodného příspěvku.


Přeji vám úspěšné snění, nezapomeňte, že to děláme proto, abychom nalezli kapitána Imaginaria a ať vás fantazie neopouští ani o zkouškovém, při lovení dobrých známek na vysvědčení a válení se po maturitním mumraji.

Přeji krásný večer a příští pátek se zase uvidíme
Vaše Maglaiz

1 komentář:

  1. Зернистость соответствует разбросу значений, принятых в исчислении от наиболее деликатных до наиболее больших значений.
    Остаток по ситу №63 - не больше 1/20 от совместного веса обрабатываемой партии песка;
    По зернистости этот песок принадлежит 1-му классу (от наиболее больших до маленьких песчинок);
    Песок устойчив к влиянию щелочей (особенно при <a href=http://pesok.dostavka.biz.ua>песок в киеве цена</a> изготовлении бетона на его основе); В обогащённом песке нет частиц грязищи, ухудшающей качество отливаемых из такового бетона систем, приводящих штукатурку к досрочному осыпанию и т. д.; Процент глины и ила в обогащённом песке - не больше 1/100 части от совместного количества; Очень максимально вероятное численность глинистых и маленьких илистых частиц не надлежит превосходить 1% от совместного объема Краска от серого до светло-желтого;

    OdpovědětVymazat