10. dubna 2016

Vyhodnocení velké březnové kontroly (ne)aktivity 2016

Velevážení snílci,

měsíc utekl jako voda a ke zjištěným neplechám z letošní velké kontroly neaktivity se bohužel nikdo nevyjádřil, a to ani ti, v něž jsem vkládala velké naděje a doufala, že se nějak ozvou, vysvětlí, ožijí O.o Ani ťuk.

A tak mi nezbývá než pokrčit rameny, povzdechnout si a s následujícími se rozloučit. Jediná Dragell dostala minule Opatrně, a proto má ještě další měsíc na zprávu, u zbytku nelze než doufat, že až se jednou proberou z velmi dlouhého zimního spánku a zjistí, že už nejsou mezi námi, zase se šupem přihlásí. Mnozí z nich byli našimi členy úctyhodně dlouho, a tak nezastírám, že mi jejich jména budou v tom seznamu chybět. Ale k čemu je takový seznam, když na něm půlka blogerů už ani nebloguje, žeáno.

Zjistíte-li, že jste se tu ocitli neprávem, neb jste si například už dávno zažádali o změnu adresy, my jsme vám ji třeba dokonce už schválili a jen jsme na to zapomněli, ozvěte se neprodleně do komentářů nebo na klubový e-mail. Jsme jen lidi a nezbedný šotek si dal před pár týdny pořádně záležet, aby nám zamotal hlavu, takže stát se mohlo cokoli. Za případnou křivdu se omlouvám, ale snad se mi podařilo dát ten seznam do kupy tak, aby tam žádná nebyla a všechno bylo tak, jak to má být.

Příjemný den všem zbývajícím aktivním snílkům přeje M. a děkuju vám za to, že tu s námi jste :) Bez vás bychom tu totiž nebyli my.


PČ = poslední zveřejněný článek

Aidrien Assagir - pč 21. května 15
Alena Loudová - pč 10. října 15
C.V.O.K. - pč 21. ledna 15
Čalamáda June - pč 24. září 15
Dragell - zrušený, či spíše přesunutý blog, stále čekáme na reakci na zaslaný e-mail, třeba to ještě dá
Fantaghira - pč 19. listopadu 15
Gilandhel - pč 10. prosince 15
Giornale - pč 13. října 15
Kapitánka Nemo - pč 5. listopadu 14
Kevin Wulfric Scherrer - pč 29. října 14
Marja Virtanen - pč 21. září 15
Viktória - pč 19. listopadu 15



Žádné komentáře:

Okomentovat