4. dubna 2016

Téma týdne - Čas hrdinů



Zdravím Snílci,

po velmi dlouhém zimním spánku nám ožívá Téma týdne! Není to super? Čas tvoření, bláznivin, šíleností a dalších lahůdek znovu nastal. A bude pokračovat každý týden.

Doufám, že máte čas zapojit mozkovny, napojit se duhou (čokoláda postačí) a nechat se vést fantazií. Tolerujeme taky veškeré nápady spadající do tématu, ničím se nemusíte omezovat. Kreslíte rádi? Kreslete... foťte, vyrábějte, pište, básněte, piště drable, cokoliv vás jenom napadne.

A na co se bude tvořit tento týden?

Téma jsem nazvala ČAS HRDINŮ

Záleží jen na vás, za jaký konec to vezmete. Já osobně letos sedím často v kině a koukám na nabušené chlapy v barevných kostýmech, jak zachraňují svět. Nebo sami sebe. Deadpool samozřejmě vede. Ale nemusíte se zaměřovat jen na komiksové hrdiny. Napište nám krátkou povídku, první kapitolu, báseň, nebo úvahu. Dejte jim vizuální podobu. Hrdinové kráčí i mezi námi obyčejnými smrtelníky, jen se projeví až v pravý čas. Pojďme jim dát chvíli slávy.

Co vy na to? Zapojíte šedé závity? Zkouškové už není, Velikonoce padly a maturity jsou daleko. Tak šup šup, vyblbněte se co hrdlo ráčí.

Těším se na vaše výtvory a přeji skvělý aprílový týden

Dragita


2 komentáře:

  1. Ahoj Snílci, hrdinští i nehrdinští, je možné sem přidat starší příspěvek? Jeden hrdinský jsem psala ve svých začátcích a možná by zasloužil trošku oprášit
    Vypadá takhle: http://baruschkasf.blog.cz/1504/moje-sestra-hrdinka

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Určitě se dá, děkujeme za účast :)

    OdpovědětVymazat