26. srpna 2015

Photo - Knižné foto

Photo je tu pro všechny členy klubu, kteří rádi fotografují a zachycují zasněné okamžiky kolem sebe...
Zdravím Snílci,
léto končí a já tu pro vás dnes mám několik zajímavých fotografií zachycených na photo výzvu "Knižní momenty", kterou prodlužuji do 30. září, takže máte ještě čas se zapojit a poslat své fotografie. A pokud to náhodou nestihnete, tak nikomu hlavu neutrhnu.

Kdo se odhodlá a zašle své fotografie, ať už na photo výzvu nebo jakékoliv jiné, nemusejí být ani nové, klidně něco vyštrachejte ze šuplíku (v tomto případě spíše z počítače). Klubový email klub.snilku@email.cz čeká na všechny vaše fotografie, jen připomínám - do předmětu piště Photo a k fotografii připojte název s popisem, nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog.

Kdo by chtěl ulovit dalšího čajožřouta (více se o akci dozvíte tady), tedy kromě těch, které můžete chytit za aktivitu a posílání fotek do Photo, tak ať chvíli počká a níže si najde otázku na týden...


Posielam zopár knižných fotografií, pretože ja a knihy sme nerozlučná dvojica a pre mňa sú knihy to, čo pre iných dýchanie. Životne dôležité. Neviem si predstaviť deň bez prečítania aspoň pár riadkov. Nedá mi nespomenúť takú krásnu vetu: "Reading is dreaming with open eyes." teda že čítanie je ako snívanie s otvorenými očami. To je na knihách to najlepšie - že sa ponárame do iného sveta. Žijeme niekoľko životov. :)

Elizabeth B.





Dneska na vás budu ještě hodná a dám lehkou otázku za jednoho čajožrouta, na kterou můžete odpovědět podle svého a všechny odpovědi budou brány jako správné...

Co na podzim nejčastěji (popřípadě nejraději) fotíte?

Odpovídejte, prosím, do komentářů pod článkem.
Jsem docela zvědavá na vaše odpovědi, u mě je to hlavně listí. ;-)
Mějte se krásně,
Zdeňka M.

6 komentářů:

  1. Á, tak já zapomněla na popisky. Mám je ještě doposlat? Jinak, na podzim fotím nejraději asi přírodu. Nemám tedy tolik času jako v létě, ale baví mě o víkendech chodit s foťákem po vesnici, do lesa.. Ráda fotím mlhu, listy, orosené pavučinky. Podzim má úplně jinou fotografickou podobu než léto.

    OdpovědětVymazat
  2. Podzim miluji, takže přírodu a různý věcičky v přírodě, případně takováta pěkná zátiší -> čaj, knížka, déšť za oknem...
    Mmm, kniha... měla bych taky vyotit něco s knihou. ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Listí, kaštany, hrnky s kafem/čajem, stromy venku, pohled na barevnej les, les v mlze, babiččiny buchty s kakaem, co evokují posezení v teple zatímco venku je sychravo, kočky v listí... :) Já letos pořádnej podzim nejspíš nezažiju, tak mi nezbyde než se kochat fotkama druhých.

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem jeseň. Neubránim sa fotografovaniu krásne sfarbených listov, stromov a v podstate celkovo prírody. A zároveň je to také obdobie na čaj a knihu, takže vznikajú aj takéto fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Co nejčatsěji a nejraději fotím na podzim? Všechno! Podzim je moje srdeční období, které tak nějak zahrnuje a vyjadřuje všechno, co mám ráda. Ale přesto, že knížky, hrnky s horkým čajem, západy slunce, kaštany, lavičky apod. jsou skvělé, nejraději ze všeho fotím barvy podzimu. A je jedno, zda jsou na stromech nebo už na zemi. Barevné podzimní listoví byh mohla fotit pořád, nikdy mě to nepřestane bavit!
    Fotky v tomto článku jsou moc pěkné, nejvíc se mi ais líbí ta první, protože je barevně tak pěkně sladěná a  vínový nádech té fotce moc sluší, vytváří to pěknou atmosféru.

    OdpovědětVymazat