29. října 2014

Photo - Podzim v zámeckém parku

Vemte foťák a vydejte se zachytit magické okamžiky podzimu...

Zdravím Snílci,
Photo je tu zpět a dnes se podíváme na krásné fotografie z podzimního zámeckého parku. Máte rádi podzim? Tak se můžete zapojit do Photo podzimní výzvy. Toto období mi přijde hrozně inspirativní a mám v hlavě spoustu nápadů, jen je zrealizovat.

Podzimní výzvu berte jako zpestření Phota, je to něco na způsob focení na téma, ale do Phota můžete přispívat jakýmikoliv svými fotkami. Fantazii se meze nekladou. Překvapte nás originálními fotografiemi.

Odhodlejte se a pošlete na klubovém emailu klub.snilku@email.cz své fotografie, téma i počet záleží pouze na vaší fantazii. Do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).

Máte nějaké nápady, jak oživit Photo? Tak sem s nimi. Photo je tu pro vás, Snílci, tak se nebojte mít připomínky. Trochu mi dochází nápady, jak udělat Photo zajímavějším, aby bylo pro vás atraktivní a vy jste do něho pravidelně posílali fotografie.

Ahoj,
Tentokrát posílám několik tématických fotek, když je ten podzim.
Všechny fotky jsou ze zámeckého parku na Hluboké, kam jsem si nedávno udělala hezký výlet. Podzimní dny plné sluníčka a barevného listí mám moc ráda, narozdíl od těch šedivých propršených. Ale na fotkách je zrovna to krásné prosluněné barevné listí, které prostě musí mít rád každý. Já jsem jinak jarní člověk, ale kdyby byl každý podzimní den takovýhle, měla bych nejraději podzim.

Přeji prosluněný podzim,
Fantaghira




Tak a to je pro dnešek všechno, mějte se krásně a příští středu naviděnou u dalšího Phota, které je tu jen pro vás. Odhodlejte se a pošlete na klubovém emailu klub.snilku@email.cz své fotografie, téma i počet záleží pouze na vaší fantazii. Do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název s popisem (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog).
Mějte se krásně,

4 komentáře:

  1. Páni! Krásné fotky. Krásný podzim. Třetí fotka je vážně moc pěkná a jaksi uklidňující a energická zároveň, druhá přímo září, ač není příliš ostrá, první fotka mi vyrazila dech. Když jsem ji viděla, zůstala jsem chvíli koukat s otevřenou pusou. Je nádherná, kouzelná, skvěle vyfocená a...jsem moc vděčná autorce, že zachytila tuto podzimní krásu a podělila se o ni s námi. Nemám slov. Fotografie hladí na duši.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdeňko, posílala jsem fotky do Podzimní photo výzvy, ale email se mi vrátil zpět (s nějakým anglickým textem, hlásícím chybu). Zkontrolovala jsem velikost přílohy, adresu a poslala ho znovu. Se stejným výsledkem. Nevíš, v čem je problém? Nemáte jinou adresu nebo plnou schránku?

    OdpovědětVymazat
  3. [2]:No tak to nevím, v čem je problém. Email je pořád stejný - klub.snilku@email.cz a přeplněný také není. Kdyby ti to pořád nešlo, tak mi to pošli na můj email - literarnikoutek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Děkuji, nakonec se to povedlo, na asi 10. pokus. Ale přece jen to asi bylo velikostí přílohy, nevešlo se mi tam víc než 3 fotky...No, pro příště jsem poučená.

    OdpovědětVymazat