9. října 2014

Creatio - Speed painting

Creatio je místem snění pro všechny malíře...

Drazí Snílci,
vyzývám Vás, abyste přispívali do Creatia svými kresbami, portréty, obrazy, abstraktními výjevy... Tvořte tužkou, pastelkami, fixy, tuží, temperami a jinými barvami, na tabletu... Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového. Fantazii se meze nekladou! Na konci roku 2014 vylosuji tři výtvory zveřejněné v Creatiu v tomto roce a jejich autory odměním novoroční maličkostí. To už přece stojí za to, něco vytvořit a podělit se s výtvarnými díly s ostatními Snílky, ne?
A jak dneska vidíte, tak klidně zašlete i svá videa, s postupem jak tvoříte...

Své příspěvky můžete posílat na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).


Ahoj,
zasílám video, na kterém jsem zrychleně zachytila, jak jsem si zase jednou takhle večer malovala. Snad se bude líbit :)
Další mé kresby a malby: www.koutek.ic.cz
S pozdravem,
Lucie "Dragell" Tomanová


Kdyby se video špatně zobrazovalo, tady je odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=MTEPRhj6R-A

Takže tvořte, třeba se i množte, ale hlavně nezapomínejte na Creatio...
Mějte se krásně,
Zdeňka M.

4 komentáře:

  1. Obrázek i celý postup je naprosto úžasný!!! Je to malované podle nějaké předlohy nebo jen tak z hlavy? Vážně smekám

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Děkuji :) Je to podle předlohy - jelikož se k malbě či kresbě dostanu velmi zřídkakdy, nemám zatím moc v ruce tvar postavy z hlavy.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, to je nádhera Obdivuji tvou práci s barvami.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to bylo něco úžasného. Celou dobu jsem jen koukala na video s otevřenou pusou a na konci, když jsem viděla hotový obrázek, ne, nezavřela jsme pusu, koukala jsme ještě víc. Je to prostě nádherné a já hluboce obdivuji všechny, kdo něoc takového umí. Je to krásný dar. A tato dívka na zelené louce pod modrým nebem, jejíž vlasy poletují tak, že nám zakrývají celý dívčin obličej, je opravdu okouzlující. Obrázek má krásné, jemné barvy a podněcuje fantazii. A hlavně, v průbehu videa jsme žasla, jak lehkou máš při kreslení ruku. Myslím, že je to jedna z věcí, jak s epozná nadaný malíř. Tleskám!

    OdpovědětVymazat