30. srpna 2013

Iluze devadesátá druhá

Síla imaginace.


Dobrý večer,
tak a prázdniny jsou v... čudu. Ovšem nesmutněte, sotva se otočíte, zase tady budou další. Kromě toho Vám každý víkend bude ohlašovat nová a nová Iluze. Mimochodem všimli jste si toho, že se blíží magická hranice sté Iluze? Jak byste si představovali oslavu tohoto jubilea? Uvítali byste vůbec nějaké překvapení či soukromý večírek? Nechte si to projít hlavou, ještě nám do onoho slavného dne zbývá tak sedm osm Iluzí. Nu, a my bychom se zatím mohli podívat na nástěnku, jaká že to je ta nová.

Ještě chci připomenout, že můžete zpětně tvořit i na ty minulé. Imaginarius není nijak časově omezen.

Jak se Vám líbí tento nešťastný způsob zakončení léta? Zamuchlána do vlňáku prskám na všechny strany. Sice horka trhající rekordy také nebyly příjemné, ale rozhodně byly vhodné k danému ročnímu období. Haló! Víte, Vy tam nahoře, že je ještě srpen?! Neslepily se Vám stránky v kalendáři?

Dobrá, dobrá, musím říci, že i dnes bylo na severu naší zemičky vlídno, ale včerejší úder kroupy do mé makovice nebyl zrovna to, po čem bych celý život bažila.


Nebyla jsem se sto rozhodnout, která z nich je vhodnější k dnešnímu snění. Nu, tak je tady máte obě, neb jsou obě dokonalé a odnášejí mysl daleko předaleko do jiných světů, k jiným lidem, k jiným tvorům, ke svobodě.


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

Panečku! To nám to zase uteklo. Dnes je mi to líto, protože to znamená jen jedno jediné, a to nechci vyslovit, abych Vás ještě více nevydeptala.

Snění zdar! A cyprealismu zvlášť.
Vaše tetka Maglaiz ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat