7. srpna 2013

Photo - Houbička

Photo žije....
Zdravím Snílci,
velmi se omlouvám, že jsme se tu sešli až nyní, ale v Klatovech, kde mám počítač s internetem, bývám jen o víkendu, takže příliš nestíhám. Abych dohnala resty, tak se dnes podíváme na zajímavou fotografii pro milovníky hub a dále vám raději zopakuji pravidla pro Photo.
Svá dílka může posílat každý člen Klubu Snílků, nezáleží na kvalitě ani na kvantitě, ale spíše na nápadu, který je často k nezaplacení. Ano, zaslat můžete cokoliv, co vás napadne, klidně zaštrachejte ve vašich archívech nebo zvěčněte něco aktuálního, na tom nesejde. Hlavní je, aby Photo neleželo ladem, a proto vaše fotografie očekávám na klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo a k fotografii připojte název a popis (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na blog)?

A ještě připomínám probíhající fotografickou soutěž, kde foťte na téma "Letní snění". Čas máte do 4. září, zůčastnit se může každý člen klubu a vítěz bude pouze jeden. Taky jsem konečně zveřenila ceny, jedná se o balíček záložek a dva magnety - smajlíky. Vím, není to nic hodnotného, ale tady přece jde o soutěžení a Photo, ne?
Více se dozvíte na Photo - soutěž.

Dobrý den,
pro zaslání do Phota jsem si vybrala fotku, které říkám Houbička, protože, alespoň pro mě, k letním prázdninám neodmyslitelně patří sbírání hub, borůvek a brusinek. Bohužel jsem se letos do lesa na houby, ještě nedostala a tak ani nevím jestli rostou, ale místo abych smutnila, tak si krátím čas vzpomínáním na úlovky z minulých let.
Foceno to je tuším loňský podzim na louce za naším domem. Každý podzim tam nacházíme zajímavou sešlost houbiček, jedlých i nejedlých.

Vivienne



Mějte se krásně a užívete léta,
Zdeňka M.

1 komentář:

  1. Nikdy bych si nemyslela, že může být houba tak roztomilá.. Krásné :)

    OdpovědětVymazat