21. května 2012

Imaginarius - Iluze třicátá

Dobrý večer,
ani nevíte, jak mne mrzí, že jubilejní třicátá Iluze se takto zpozdila. Nastaly jisté komplikace v osobním životě a skutečně nebyl čas na to myslet na milý Imaginarius, za což se mu omlouvám a až kapitána najdeme, tak bez reptání přijmu jakýkoliv trest. Doufám, že ho nenapadne mne vystřelit do vzduchu.
[m.] [Vlasta]
A když máme tedy ten slavný den (předstírejme na chvilku, že je pátek večer), tak bychom to měli náležitě oslavit, proto dneska výjiměčně budou tři obrázky a dvě hudební videa. Plus kdo napíše oslavnou báseň na Imaginaria, má u mne bod a možná, až těch bodů bude více, i věcnou cenu.

zdroj
Nebyla bych to já, slavná Cyprealistka, kdybych oslavu nečím neozvláštnila, a proto zatleskejte mladé nadějné Cyprealistce Erazene de WolfeMariel a jejímu Applemanovi.


Iluze již dostala lehce jasnější kontury, nyní je třeba ještě naše fantazírování podpořit melodií.


Odkazy na vámi vytvořené Iluze zasílejte na klubový mail: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište, o kterou Iluzi se jedná.

Ještě jendou se vám za opětovné zpoždění omlouvám a svatosvatě přísahám, že články budu vytvářet s minimálně týdenním předstihem. Ale nemůžete mi upřít, že to má své výhody, ku příkladu tento týden budou hned dvě Iluze. No, není to báječné? Dobře, jásavé transparenty s nápisy JDI NĚKAM, odložte, jelikož já už skutečně mizím.

Howgh, domluvila jsem, uvidíme se tento pátek v obvyklou dobu.
Vaše Maglaiz ;-)

P.S. Převelice děkuji všem, kteří se nebáli snít, své vize zachytit na papír a poslat do Imaginaria.

4 komentáře:

  1. Hmmm... do Klubu snílků se zapíšu kde?
    A jestli pod jakýmkoliv článkem na začátku stránky, tak chci patřit mezi vás! :)

    OdpovědětVymazat
  2. [2]:[3]: Ohh... děkuji! ;) Hledala jsem článek na zapsání asi 15 minut a nic, moc ti děkuji! :)

    OdpovědětVymazat