12. května 2012

Imaginarius - Iluze dvacátá devátá

Dobrý večer,
minulý týden, žárovcežel, Imaginarius nebyl z důvodu mé zaneprázdněnosti. To víte, zápočtový týden si žádal své oběti již v pátek, ovšem musím se vám pochlubit, že na úkor Imaginaria jsem si vysloužila jedničku z dané zkoušky a vylepší se mi tím vážený studijní průměr, na který teď v prváku bude vysoká škola brát ohled. Ovšem dost zpráv z osobního života.

Opět děkuji všem, kteří se zapojili a vyjádřili svou Iluzi na papír či spíše list wordu. Skutečně mi děláte radost.


Tak pochvaly byly uděleny, omluva napsána a nyní je čas na trochu té zábavy čili jde se vyhlašovat další Iluze. Ale ještě před tím bych ráda připomněla pár věcí:
1) můžete se inspirovat jak obrázkem, tak i hudbou, nebo obojím
2) nemusíte popisovat to, co je na obrázku, můžete vyjádřit i to, co ve vás daný obrázek či melodie vyvolává
3) vaši Iluzi zaznamenávejte buď v podobě básně, nebo povídky
4) můžete psát i na předešlé Iluze

Začínáme květen trochu krvavě, ovšem to bude tím, že zrovna teď je taková bojovná nálada. To víte, zkouškové dělá svoje a myslím, že i maturanti, kteří teprve začínají či končí "svaťák", mi dají za pravdu.

Samozřejmě nesmí chybět hudba ku podpoře snění, tak tedy zde máte mou oblíbený útvar Two Steps From Hell a jejich Magiku. Zbožňuji tuhle melodii. Dokáže pořádně nabudit a epické scény se s ní píši jedna dvě (až na to následné škrtání příliš popisných pasáží).


Odkazy na svá básnická a prozaická dílka zasílejte, prosím, na klubový e-mail: klub.snilku@email.cz
Do předmětu e-mailu napište, o kterou Iluzi se jedná, aby byla identifikace snazší.

Děkuji za pozornost, užívejte si květnové nálady, vy, maturanti, přežijte těžké chvíle bez újmy na fyzickém a psychickém zdraví, to platí i pro vás, co máte nyní zkouškové či zápočtový týden.

Snění zdar!
Vaše Maglaiz

Žádné komentáře:

Okomentovat