24. května 2012

Creatio - Portrét

Zdravím, snílci,
po týdnu se opět hlásím o slovo a s radostí mohu oznámit, že tu mám stále co zveřejňovat, protože vy nezahálíte a zasíláte mi své malířské dílka, za což vám velmi děkuji.
Tentokrát nám přišel portrét (i s postupem) akvarelovými pastelkami od Petry Šoterové z blogu l-moustache.blog.cz, kde najdete další její výtvarné i fotografické výtvory. Ještě než se podíváme na zaslané obrazy, tak chci říct, že jsem projela její blog a jedno dílko mě velmi zaujalo. Jedná se o nakreslený plakát k filmu Vetřelec vs. Predátor. Mám ráda kult Predátorů a Vetřelců, takže tento "portrét" mě potěšil.
Ale dost tlachání, je čas makat, nebo spíše se podívat na zaslané obrazy, tak se pokochejte a nezapomeňte, že Creatio je tvořeno vašimi příspěvky, já jsem tady jen správce. Tak doufám, že mi i nadále budete zasílat své malířské výtvory, abych tu měla co zveřejňovat.
Proto zasílejte svá dílka na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio, aby v tom nebyl zmatek.


Zdravím, zasílám svůj třetí pokus s akvarelovými pastelkami a vůbec první obrázek, který u mě nezůstane - je to dárek k 20. narozeninám mé nejlepší kamarádky, tak snad to jednou přežiju. Poznáte kdo to je?
PS: Taky tak neradi dáváte pryč své výtvory?

Šoterová


Moc se těším na další vaše dílka zaslaná na klubový email: klub.snilku@email.cz a do předmětu prosím napište Creatio.
Mějte se,
vaše Zdenina Vankov.

5 komentářů:

  1. Slyšíte to dunění? To mi spadla čelist pod stůl. Zkrátka velice zdařilé.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Tak pověst nelhala - jsou tam a čekají! ... Z hory se ozývá podivné dunění...
    Čelisti padají jako o závod - i můj zobáček klesá... :)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: nelhala. Zemětřesení nebere konce... ani u mne doma...

    OdpovědětVymazat
  4. Serj Tankian Kreslíš úžasně

    OdpovědětVymazat