10. března 2020

Kontrola sedmdesátá sedmá

Milá poupátka,

jaro klepe na dveře, a tak je nevyšší čas probrat se ze zimního spánku a vyvětrat blogy. Pusťme dovnitř trochu svěžího vzduchu, aktualizujme informace o autorovi a profilovky, nechme jít staré nápady, které se neosvědčily, a buďme sví a aktuální, což?

Mnoho blogerů tu a tam bojuje s blokem kvůli tomu, že už dlouho nepsali a mají pocit, že neví, jak navázat nit. Přitom ta se vlastně nikdy nepřetrhává. Stačí jen podělit se o momentální myšlenky, co nového v životě, co se změnilo od posledního článku? A někdy stačí i jen něco úplně surrealistického a nesouvisejícího. Třeba básnička.

Hlavně je důležité psát. A mně osobně pomáhá úklid designu či už hodně dlouho nedopsaných konceptů. Takový jarní blogový úklid, to je panečku nakopávač. Ostatně jak má přijít kreativita, když jsou dveře zavřené a na policích stojí prach? Tak směle do toho, až se ucho utrhne.


S pozdraveM.

V minulém díle jste viděli:

1) Therese - NE

Tady bohužel už opravdu dlouho nic nepřibylo, a je to velká škoda. Tak doufám, že se to snad časem spraví. Ideálně do příštího Repetitia, poněvadž jinak budeme muset dostát vlastním pravidlům a rozloučit se, alespoň do té doby, než blog znovu ožije.

2) Tea - NE

Inu tady to taky už spinká moc dlouho. Víme, že Tea je obvykle snílek klubově velmi aktivní, tak snad se k té aktivitě brzy vrátí.

3) Silica - NE

Podobná pohádka. Poslední varování.

4) Pufflie - NE

Taky.

Dnes si dáme:

1) Aerosol - V POŘÁDKU

2) Anchor - V POŘÁDKU

3) Baruschka - V POŘÁDKU

4) Guizmo - OPATRNĚ

5) Ivišek - V POŘÁDKU

6) Le Fille Ash - V POŘÁDKU

7) M. - Píšu, píšu...

8) Sugr - V POŘÁDKU

9) Maglaiz - OPATRNĚ

A teď dostanu padáka... :D Inu, třeba jíti příkladem!

10) Metteorwa - V POŘÁDKU


Tož! Pišmež! Pišměme? No prostě blogujme a tvořme a necht vám jaro přinese nové nápady :)

5 komentářů:

  1. A mě zase nikdo nezkontroloval. To je bordel.     

    OdpovědětVymazat
  2. Když... mé dny designového experimentování jsou v prachu a jsem spokojená a tím, co mám, maximálně občas dodám detail, kterého si normální čtenář stejnak nevšimne

    OdpovědětVymazat
  3. Děvčata,tak ted si nejsem jistá, končím u Vás zde nebo mám poslední šanci napsat článek? Děkuju Vám za vše i tak každopádně

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: No prosím, když se hlásíš dobrovolně... [2]: V podstatě záviděníhodná situace To je v pořádku, dávám to jen jako inspiraci těm, co mají pocit zaseklosti. Mně to vždycky pomáhalo a furt pomáhá :) Když ne design, tak přepsat bio, vyčistit koncepty, promazat emailovou schránku...[3]: Nekončíš, Repetitiu vždycky primárně šlo o to, jestli vůbec dotyční snílci žijou a sledují Klub, nebo jestli totálně odpadli. Ale přeju ti nějakou jarní inspiraci, koneckonců tahle bláznivá doba sama o sobě nabízí náměty na články - třeba jak se současná situace dotýká tebe osobně, jak se zabavuješ a podobně.

    OdpovědětVymazat