19. března 2020

Creatio - Omalovánky od Alissy

Dobrý den, milí snílci. Dnešní třetí čtvrtek v měsíci je určen pro takové ty organizační a upozorňovací články. Jenže abych pravdu řekla, nemám na dnešní den nic připraveného ani vymyšleného. Však už mám všechno v Creatiu také zorganizované. A vůbec neměla jsem na Creatio ani pomyšlení. Šili jsme roušky pro celou rodinu a ještě nějaké navíc, abychom měli náhradní. Můj strach z koronaviru je větší, než byl strach ze šicího stroje.


A tak jsem mrkla ze zoufalství na email Klubu. Samozřejmě jsem se zaradovala, když přišel obrázek. Na ten je tedy řada až příští týden. Ale proč to neprohodit? Dnes zveřejním omalovánkový příspěvek od Alissy a příští týden... Kdo ví, co přijde?

Ale nebudu vás stresovat, víc, než je nutné. Raději si užíjme pohled na roztomilou, klidně spící kočičku.


A co nám píše Alissa?

Ahoj Rajo,
tak jsem usoudila, že v momentální situaci nemůže trocha relaxu uškodit, a vytáhla relaxační omalovánky, abych konečně dodělala ten obrázek, co vybarvuju už třetí rok
(Omalovánky jsou Zencolor moments, Natur & Garden. Akorát, co jsem je tak prolistovala, tenhle obrázek z nich byl asi nejhezčí :-/)
Měj se pěkně
A.

***

Dále vám musím ještě více připomenout soutěž "Kreslení písně". Ještě pořád se nenašel jediný člověk, který by se zúčastnil. Takže ta soutěž asi bude vyhlášená navěky.

Pokud jste tedy členy Klubu snílků, můžete své výtvory zasílat na email klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište "Creatio",(pokud to bude do soutěže, tak "Creatio - soutěž") do e-mailu název a popis výtvoru a na konci se prosím podepiš, pokud se tvé blogové jméno nějak výrazně liší od toho e-mailového.

Do komentářů, ale i e-mailem můžete také psát i náměty na hudbu, kterou mám nakreslit já.

Rovněž můžete posílat třeba nějaké opravdu podařené graffiti, pokud nějaké často míjíte na svých cestách či nějakou mandalu, kterou jste vybarvili anebo i předkreslili. Nebo cokoliv jiného, co podle vás souvisí s výtvarnem a byla by škoda to neukázat světu.

1 komentář:

  1. Dobrý, tý nevybarvený kytky jsem si všimla až teď

    OdpovědětVymazat