16. ledna 2020

Creatio - Ohlédnutí se za příspěvky snílků v r. 2019

Dobrý den milí snílci. Máme třetí čtvrtek v měsíci. Den vhodný na oznamovací, upozorňovací a vůbec takové ty údržbové články.
A dnes je už opravdu nejvyšší čas, abychom se podívali na to, jak jste se v roce 2019 činili v posílání obrázků. Ano, už od samého začátku jsem si to zaznamenávala do excelových tabulek a vytvořila grafy. Je to jen tak pro zajímavost.


Tady na tomto grafu můžete vidět křivku, jak stoupal a klesal počet vašich zaslaných příspěvků v závislosti na tom, jaký byl zrovna měsíc. Od května to počítám zejména proto, že v tu dobu jsem se stala správkyní klubu snílků. Před tím nebylo co zaznamenávat.


***

A tady na tomto sloupcovém grafu můžete vidět, kolik příspěvků každý z vás zaslal. Uznávám, že je to možná špatně vidět. Takže aby nevzniklo nedorozumění:
Alissa zaslala 3 obrázky
Guismo zaslala 2 obrázky
Iliniel zaslala 4 obrázky
Ostatní nezaslali nic.


***

Dále vám musím ještě více připomenout soutěž "Kreslení písně". Ještě pořád se nenašel jediný člověk, který by se zúčastnil. Takže ta soutěž asi bude vyhlášená navěky.
Pokud jste tedy členy Klubu snílků, můžete své výtvory zasílat na email klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište "Creatio",(pokud to bude do soutěže, tak "Creatio - soutěž") do e-mailu název a popis výtvoru a na konci se prosím podepiš, pokud se tvé blogové jméno nějak výrazně liší od toho e-mailového.
Do komentářů, ale i e-mailem můžete také psát i náměty na hudbu, kterou mám nakreslit já.
Rovněž můžete posílat třeba nějaké opravdu podařené graffiti, pokud nějaké často míjíte na svých cestách či nějakou mandalu, kterou jste vybarvili anebo i předkreslili. Nebo cokoliv jiného, co podle vás souvisí s výtvarnem a byla by škoda to neukázat světu.

S pozdravem Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat