7. června 2019

Iluze pro Deochara

"Prondeš - prondeš, neprondeš - neprondeš!"
Jan Eskymo Welzl



Z prašné mlhy, jež se vytvořila a ne a ne se rozplynout, se kromě kašlání a chrchlání linulo i pravidelné duté ťukání. Hluboký tón s jemným vibrátem vnutil svůj klidný rytmus všem tlukoucím srdcím na zemi. Adrenalin se vracel na svou hladinu deseti nanogramů na litr. Tedy alespoň většině našich hrdinů. Z několika mužů bohužel adrenalin vyprchával poněkud rychleji, než by bylo zdrávo.
Slabší povahy, prosím, zakryjte si oči, jelikož právě necháme všechen prach si sednout a na mou duši nebude to hezký pohled. Proč ho necháme sednout, když to nebude hezký pohled? Hlupáčci, přece abychom viděli, kdo vydává to podivné ťukání.
Jste připraveni? Vážně? Smrtelně vážně? Já vám nevím, radši si o tom zahlasujte v anketě. Já jsem povaha otrlá s žaludkem z oceli, ale vy... schválně, kolik z vás je mladších osmnácti a patnácti let?


UPOZORNĚNÍ: HLEDÁME NOVÉ SPRÁVCE



Dobrý večer dámy a pánové,
a máme červen. Zkouškové, přijímačky, maturity, poslední testy a zkoušení před uzavřením klasifikace, školní výlety, předčasné prázdniny a dovolená. Prostě období plné stresu, ale i příjemného zahálení. Co z toho teď prožíváte vy? Ať už zažíváte příjemné chvíle, nebo ne zrovna nejšťastnější období, mám pro vás drobný dárek - kuk níže.

Pokud se vám Iluze líbí, prosím dejte to najevo alespoň hodnocením článku, nebo lajkem na naší FB stránce.

A ještě jedna věc: Jestli jste narazili na nějaký úžasný obrázek nebo úchvatnou píseň a ještě se neobjevili v našem Imaginariovi, nebojte se napsat na náš klubový e-mail, nebo do soukromé zprávy na naší FB stránce. Vaše návrhy přivítám a dokonce garantuji veřejné poděkování vaší osobě a okomentování článku na vašem blogu. No, kurňa, nekup to!

autor/ka: nedohledáno
primární zdroj: pinterest
sekundární zdroj: https://www.myth-weavers.com/

DVOJITÁ DÁVKA INSPIRACE


Dnes jen pro vás vyhrává:



Máte-li zájem o více hudební inspirace, račte se kouknout do Imaginaria na YouTube.


V červenci jsem přišla o veškerá data, tudíž bych byla ráda, kdybyste pro jistotu zkontrolovali, zda údaje v tabulce korespondují s vašimi vlastními záznamy o činnosti v rámci Imaginaria.



Dnešní úkol za bludišťáka pro velký úspěch: Jakýpak hit se schovává za tou písní? (interpret, název písně, rok vydání +-)
Bonusový dotaz: Originál nebo Šmouly?



Správná odpověď na minulé zadání:
Byť je Mambo No.5 původem z Kuby a z roku 1949, šmoulí verze byla parodie verze německého hudebníka Lou Begy z roku 1999.


Výzva všem:

Pokud máte nějaký návrh, připomínku, jste s něčím nespokojeni nebo spokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dejte nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.



Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického, básnického či úvahového charakteru, uctivě prosím, račte vkládati do:




Bájo víkend vinšuje
vaše tetka Maglaiz


1 komentář:

  1. Song je Drill Instructor, interpret Captain Jack a rok 1996.
    Bonusový dotaz:...možná radši... momentálně ani jedno?
    Ohledně hudby mám nálady všeliké a rozličné, leč momentálně mám apetýt tak na metal

    OdpovědětVymazat