17. února 2016

Photo - Stmívání nad Brnem

Zdravím Snílci,
minule jsem vám zadala dva úkoly - fotku na valentýnské téma, kterou můžete posílat ještě do dnešní půlnoci. Odměnou vám bude 1 čajožrout. Druhým úkolem bylo napsat drabble či báseň na téma Severus Snape, za oba jsou 2 čajožrouti (pokud napíšete obojí, tak dostanete 4 čajožrouty). Své "sto-slovné" dílko zaslala pouze Illienel, tak jsem se rozhodla vám úkol se Severusem prodloužit. Drabble, báseň nebo obojí můžete zasílat do 23. února.
Photo je tady pro všechny Snílci, kteří rádi fotí. Takže pokud máte nějakou fotku, kterou chcete ukázat, tak neváhejte a pošlete ji. Do Phota můžete posílat cokoliv - krajinky, zvířata, lidi (klidně i akty) nebo svět kolem nás.
Nebojte se a posílejte cokoliv vás napadne na náš klubovém emailu klub.snilku@email.cz, do předmětu piště Photo a k fotografii připojte název s popisem, nezapomeňte se podepsat a přiložit odkaz na blog.


Ahoj,
nevím, jestli je to jen můj dojem, ale mám pocit, že když není sníh, nachází se v zimním období jen velmi málo zajímavých objektů a motivů pro focení (zejména fotíte-li jako já především přírodu). Jeden ale zůstává a můžeme se jím kochat v každé roční době. Západy a východy slunce mě snad nikdy nepřestanou fascinovat. Proto bych se s vámi dnes ráda podělila o minisérii fotek, na kterých jsem z bytu v 7. patře zachytila "Stmívání nad Brnem". Snad se budou líbit. :-)

Illienel






Tak to je pro dnešek všechno, úkol máte hned na začátku, aby si nikdo nemohl vymlouvat, že jej neviděl. Doufám tedy v hojnou účast v boji o čajožrouty.

Mějte se krásně,
Zdeňka M.

2 komentáře: