26. února 2016

Iluze pro Božetěcha

Nikdy netvrďte někomu do očí, že neexistuje!

[]

Evidentně svou řečí papouška zaujal, jelikož nyní jeho černé korálky zíraly do Imaginariových zraků, hlavu dal na stranu a ze zobáku vycházelo brumlání. "Chytrrrrý ptáček, chytrrrrý ptáček. Sovy móc pitomý."
"Samozřejmě," souhlasil kapitán bez jediného mrknutí oka a hypnotizoval pestrobarevného ptáka stojícího na hvězdářském dalekohledu.
"Berrrrrrtholdus - chytrrrý ptáček. Třřeba sova by ti neřřekla, že jste blázni," prohlásil papoušek a vypoulil oko do okuláru s poznámkou: "Souhvězdí blba - spáát ti nedáá."

Dobrý večer dámy a pánové,
vítám vás u nové Iluze. Musím se přiznat, že minulý pátek jsem na Iluzi úplně zapomněla. Ovšem dnes jsem nezapomněla, kdepak, a proto zde máte dvojitou nálož obrázků, které se mi jeví jako dostatečně inspirativní. Nu, nebudu už tlachat a předám slovo Iluzi.


Autor obou: Chris Ostrowski


Hudba povznáší a o této níže uvedené to platí dvojnásob.



Lahůdka pro nevelký úspěch obnovena:
Muž s vyhaslým okem a hůlkou s pudlí hlavou, doprovázen neupraveným regenschorim a přerostlým černým kocourem, snídající u Immanuela Kanta. Kdopak je onen profesor? Kdepak se s ním můžete setkat?

Pidi nápověda hudební + ani se mi nechce věřit, že nevíte, co se událo v Moskvě na Patriarchových rybnících! Ještě řekněte, že nevíte, co se událo 14. dne jarního měsíce nísánu a co s tím měl společného pátý prokurátor Judeje, jezdec Zlatého kopí Pilát Pontský.



Výzva všem:

Pokud máte nějaký návrh, připomínku, jste s něčím nespokojeni nebo spokojeni ohledně Imaginaria či Klubu Snílků, prosím, dejte nám to vědět buď zde v komentářích, na facebookové stránce, nebo na klubový e-mail. Předem děkujeme za všechny podněty a upozornění. Jsme také jenom lidé a chybujeme.


V ÚVAHU BEREME I ÚVAHY!


Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického, básnického či úvahového charakteru, uctivě prosím, račte vkládati do:

Krásné sny vinšuje
Vaše tetka Maglaiz

1 komentář:

  1. Víš, co fakt miluju? Když sem dáš krásný obrázky, který ve mně navozují jen pocit, že je to krásný a že bych to neměla nijak okecávat, protože už v nich všechno je.

    OdpovědětVymazat