17. prosince 2014

Posledný duel tohto roku


Milí priatelia,
nadišla chvíľa keď sa opäť stretávame pri príležitosti ďalšieho duelu (podotýkam, že posledného tento rok). Aj tento krát vám s ľútosťou musím zdeliť, že počet odoslaných príspevkov k poslednému duelu je rovný nule.
Tak sa vás, milí snílkovia, v duchu príslovia: "Mĺkvemu dieťaťu ani vlastná mať nerozumie,"opäť pýtam, čo by ste na tejto rubrike zmenili vy?

Pre prípad, že si chcete zrekapitulovať staro-nové pravidlá duelovej rubriky, stačí kliknúť SEM.

Alebo sa rovno vyjadriť či už pod týmto alebo ktorýmkoľvek iným článkom tejto rubriky, alebo svoje vylepšenia môžete poslať na klubový email (klub.snilku.email.cz), prípadne na môj osobný mail (dorka2551@azet.sk).

Voľba je len a len na vás, pretože ani ja a trúfnem si povedať, že ani ostatní správcovia, ešte nedisponujeme vešteckými schopnosťami a keď len málokto odpovie na výzvy ohľadom lepšieho fungovania klubu, či správcovsko-členských vzťahov, tak si jeden môže myslieť, že vám to tak ako to doposiaľ fungovalo, vyhovuje.
A ešte si dovolím poznamenať, že klub nie je len určitá nepočetná skupina členov, ale každý jeden člen tohto klubu! Jednoducho povedané, klub nie je len stránka, klub sme MY VŠETCI!!!
Z toho logicky vyplýva aj to, že každý jeden člen klubu má právo a členskú povinnosť, svojím nápadom, či výčitkou priviesť tento klub k lepšiemu fungovaniu, pre spokojnosť čo najväčšieho počtu ľudí.
No dosť už bolo sentimentality na dnes a s vaším dovolením by som s eleganciou troj metrového horského trolla preskočila na ďalší bod dnešného duelovského jednania a to k samotnému zadaniu.

ZADANIE

Keďže Vianoce sú už za dverami, tak mi napadlo, že každý komu v posledných dňoch ešte nestoja vlasy dupkom už len pri samotnom slove, či pohľade na gýčovitú výzdobu obchodov, sa s nami môžu podeliť o svoje Vianoce.
Tento krát však nebudem mrcha a pojatie slova Vianoc (rozumej či opíšeš tradičné zvyky tvojej rodiny, porovnáš minulé Vianoce, alebo opíšeš tie nastávajúce) ako aj samotnú formu (teda či sa s nami podelíš o nejakú vianočnú fotografiu alebo nám pošleš niečo zo svojej literárnej tvorby, prípadne sa na chvíľu zamyslíš nad nastávajúcimi sviatkami) nechám tentokrát len a len na teba. Táto časť bude prebiehať v rozmedzí:
17.12.2014 - 30.12.2014

Od 31.12.2014 do 13.1.2015 pre potrebu aktuálnosti nastúpi druhá časť s rovnakými podmienkami ako tá prvá. Jediné čo sa v tomto prípade zmení je v celku logicky stanovené zadanie "Nový rok".
Aj tu vám nechám voľnú ruku ako vo forme príspevku, tak aj v tom či sa zameráte na posolstvo nových začiatkov, či starých dobrých novoročných predsavzatí, alebo sa zameráte na sviatok samotný.

Dodatok k zadaniu:
* Podotýkam, že ide o dve od seba odlišné témy, v ktorých sa bude hlasovať taktiež oddelene. To pre vás znamená asi toľko, že sa môžete ale nemusíte zapojiť do oboch tém.
** Ďalšia vec je tá, že kvôli môjmu "harmonogramu" budem mať čas pravdepodobne len na to, aby som si skontrolovala maily, takže k uverejneniu ankiet dôjde až 14.1.2014 popoludní.

Z mojej strany by to pravdepodobne bolo všetko a pre prípad, že sa tu cez sviatky neobjavím,
vám vopred prajem príjemné prežitie sviatkov.

S pozdravom
Dorka "Grinch" Jeseňská.

4 komentáře:

  1. Príma! Třeba se mi během dlouhého cestování autobusy a vlaky, které mě letos čeká, povede něco vytvořit. Nějak mě ta témata letos lákají.

    OdpovědětVymazat
  2. Jaké budou mé letošní vánoce sama ještě úplně nevím, tento rok je vše tak nějak mimořádně neplánované, až se toho trohu bojím :O Psát o tom bude zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Snáď sa podarí Hlavne nech múza nezačne štrajkovať.[2]: Iste dobre dopadli.
    Nuž v tom prípade hor sa smelo do písania.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Příspěvek byl poslaný, jen nevím, zda bych schválen pro duel :) Snad se brzy dozvíme, jak to tedy s anketou, nebo s výsledky tohoto duelu je

    OdpovědětVymazat