10. prosince 2014

Photo zimní výzva

Zimní výzva je tady! Inspirujete se?

Zdravím Snílci,
copak se děje? Zimní měsíce vás neinspirují? Nebo máte tak velký předvánoční shon? Už máte napečeno? Nebo to prostě neřešíte? Aby to tu nestálo, tak vám na zimu dám hned dvě témata, na které můžete fotit. Co vy na to, zapojíte se?

Jen pro vysvětlení, kdyby někdo nevěděl. Výzvy jsou vlastně něco jako focení na téma. Berte to jako inspiraci. Zapojte svou fantazii a ztvárněte téma podle svého. Máte v tom veškerou volnost a všechno je pouze na vás.

Jedno téma je čistě zimní...

"Paní Zima"


A druhé téma se týká svátků vánočních...

"Vánoční nadělení"

Co je vaším úkolem?
- Zamyslete se nad tématy a zbytek nechám ve vaší režii. Zachytíte okamžiky zimy? Nebo naopak to, jak divná je letošní zima divná? Máte rádi zimní radovánky? A k druhému tématu je také několik možností. Vyfotíte vánoční okamžiky nadělování dárečků? Nebo naopak nesnášíte stres a spěch okolo Vánoc? Nápadů je nepřeberně, tak překvapte a buďte originální.

- Fotky (jednu jedinou, nebo celou sadu, nebo jestli se zapojíte do obou témat, či pouze do jednoho) můžete posílat najednou na konci výzvy, nebo průběžně po celou zimu. Já je zde budu ukazovat, alespoň budou mít ostatní Snílci inspiraci a třeba se zapojí ve větším počtu. Čas máte do 28. února 2015! A pokud se vám nechce vytahovat foťák a máte odpovídající fotografie ve svých archívech, tak i tyto starší kousky se mohou klidně zapojit.

- Své příspěvky (fotografie nebo odkazy na vaše články) posílejte na klubový email klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Photo - zimní výzva, připojte krátký popis, jméno (nebo přezdívku) a váš blog.
Doufám, že se do zimní Photo výzvy zapojíte v hojném počtu. :-) Přece jen jsou obě témata velmi široké, tak snad si každý něco najde. No, snad jsem výzvu dobře vysvětlila, případné dotazy a připomínky piště, prosím, do komentářů.

S pozdravem,
P.S. Přidám několik svých starších fotek pro inspiraci...





4 komentáře:

  1. Na podzimní výzvu jsem nakonec nenašla inspiraci (a především čas), snad se mi tedy vydaří zimní...

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné téma, jen škoda, že nemám foťák:) ale věřím, že pro fotografy nebude problém najít inspiraci.Zdeňko, kde mají takové úhledné náměstí z první fotky?Pěknou adventní neděli přeji :)

    OdpovědětVymazat
  3. [2]:Já taky nemám foťák a fotím jen mobilem, takže se klidně zapoj. 1., 4. a 5. fotka je focena u nás v Klatovech.

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Klatovy, to se nedivím, že jsem to nepoznala, nikdy jsem tam nebyla.Tak jo, píšu si: vyfotit zimu :)

    OdpovědětVymazat