8. prosince 2013

Kontrola sedmnáctá

A tak je to tu znovu: Sedmnácté Repetitio s mírným zpožděním (vzducholoď a Principia ale fungují), navíc tedy nevím, zda se uráčí objevit na úvodní stránce blogu. Dobrovolníci sice nejsou, ale to mi nezabrání vzít dnes opět 3 nedobrovolné dobrovolníky. Ale ještě se vrátíme k minulé kontrole, kde ani jeden verdikt nebyl příznivý a na všechny blogy se tedy musím podívat znovu. A mimochodem, členy na kontrolu mi opravdu generuje náhoda, žádné zaujetí v tom není. :)
Znovu všem členům připomínám, aby se mi ozvali s jejich aktuálním e-mailem. Ať už na klubový mail (předmět jakýkoliv, ideálně "Repetitio - aktualizace e-mailů"), na můj soukromý blog (kde najdete i další kontakty), nebo sem do komentářů. Moc vás o to prosím, kontakty na klubovém e-mailu jsou jeden velký zmatek, spousta členů tam není, jiní zase členy nejsou a třeba nikdy nebyli a občas opravdu potřebujeme rozeslat nějaké informace.

Návrat k minulé kontrole
1) Magdaléna - http://house-putking.blog.cz - NEZMĚNĚNO
Klícka O mně nefunkční, zdroje u dvou článků nedoloženy, fotky stále okomentovány jednou větou. Ale Snílek jsi a já slíbila, že tě vyhazovat nebudu. Pokračuješ s námi, ale rozhodně je co napravovat.
2) Jan Vítr - http://janvitr.blog.cz - VENKU
Tak se na to podíváme. Minule ti byl vytýkán projekt 365 dní, kde komentuješ fotky jen velmi krátce. Teď už pro jistotu nekomentuješ vůbec a vše uzavíráš krátkým oznámením. Druhá výtka se týkala rubriky Citáty. Ani tam se nic nezměnilo a já mám jasno.
3) Dětský sen - http://detske-sny.blog.cz - NEZMĚNĚNO
Žádné nové články. Dobře, podívám se, jak to vypadá s tím, co jsem ti vytýkala. V minulé kontrole jsem přivřela obě oči a teď nic měnit nebudu. Nezměnilo se vůbec nic, ale zatím ještě pokračuješ s námi.

Náhodná kontrola
1) Říjnová - http://born-in-october.blog.cz - PROŠLA
Celkem aktivní blog, navíc Bůh ví, kolik se toho za poslední týdny nezveřejnilo, když se nám Blog.cz zbláznil, že ano. Pobavila mě ikonka "Než napíšeš komentář", kterou máš v menu, a hned se mi kontroluje lépe. Za zdroje obrázků bych se rozhodně nezlobila. Ale zdroje jsou opravdu jediné, co ti mohu vytýkat, abych zároveň nepranýřovala sebe. Snít nemusí znamenat tvořit a v tobě pořád Snílka vidím. Navíc jsi mě přivedla na supr nápad pro můj blog.

2) Livien - http://lasting.blog.cz - PROŠLA
Na první pohled rozhodně působíš jako Snílek. Blog je asi delší dobu neaktivní, ale kdo ví, třeba s tebou během posledních týdnů jen nekamarádí, stejně jako se mnou. Přečetla jsem několik článků a i když nemohu soudit podle nejnovějšího, věřím, že jsi stále Snílek a jistě budeš časem znovu aktivní jako dřív. :)

3) Polgara - http://ivi-pol-zub.blog.cz - PROŠLA
Jů, krásně aktivní blog. To se vyřádím, že? Hned na začátek chválím jak recenze jako takové, tak tu spoustu ozdrojovaných obrázků, i když i projít články na hlavní stránce bylo docela za trest, je jich víc než dost. Recenzuješ, tvoříš, vše má zdroje. Jen mě zarazilo, že nás nemáš u "jsem členem" v menu. Zapomněla jsi na nás, nebo jsi jen nenašla ikonku, která by ti byla sympatická? No, rozhodně s námi pokračuješ.

Zmenšila krásně "zelená" kontrola váš strach z Repetitia? Zajímalo by vás, jaké slovo by se ocitlo vedle vaší přezdívky? Prosím, prosím, přihlaste se dřív, než náhodně dokontroluji každého člena. Informace k sebeobětování ZDE.

4 komentáře:

  1. Clare
    moony-soul.blog.czChtěla bych vědět, jak na tom jsem. V KS jsem už drahnou chvíli a ještě jsem kontrolována nebyla. Jako správce se ptám, co bych měla na svém blogu vylepšit.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Pokud chceš být v kontrole číslo 18, viděla bych to na přihlášku tak, jak je informováno v článku: http://libere.blog.cz/1101/par-slov-na-vysvetlenou-co-se-repetitia-tyceA nejde jen o formální záležitost, vždy před další kontrolou hlídám e-mail - komentáře ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejprve se podívám, mám-li ozdrojované poslední články (nějak na ty odkazy zapomínám...) a pak se určitě přihlásím

    OdpovědětVymazat