26. prosince 2013

Creatio - Jana

Zdravím,
vánoční čas je prý období klidu a míru, ale pro mě je to i doba inspirace a tvoření. Co takhle se zkusit podívat na své okolí jinak, zasněně nebo třeba pohádkově a něco pěkného nakreslit?

Creatio je určené pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi kreslí, a je jedno, zda to je portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními. Klidně sáhněte do svých archívů, nebo vytvořte něco nového. Fantazii se meze nekladou.

Své příspěvky můžete posílat na náš klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu napište Creatio, připojte název a popis dílka (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Ahoj, posílám menší výkvět mé tvorby. Kreslím jen příležitostně, protože mám tolik různých zájmů, že pilovat kresbu ještě více není momentálně moje priorita. Ale i tak si myslím, že nějaké zlepšení tu sem tam je.(doufám) :)

Představuji vám tedy dvě kresby - měla jsem chuť dát tvář postavám v mém příběhu- takže na koho se vlastně díváte? První dívka, držící nůž, se jmenuje Jana a je hlavní postavou Síly duše. Myslím, že se mi celkem povedla, i když vybarvením se mi zdá zratila prohnaný výraz.

Dragita



Překvapte mě a tvořte...
Zdraví vás,
Zdeňka M.

Žádné komentáře:

Okomentovat