13. prosince 2013

Iluze stá sedmá

Dialog mlčením

[m.], [Auril]


Dobrý večír vinšuji,
tak už se nám ten čas klidu a pohody blíží. Víte, od té doby, co jsem na VŠ, tak ani moc onu vánoční atmosféru nevnímám. Nějak to nejde cítit se svátečně na jedné straně a zároveň se soustředit na zápočty. Prostě stres s poklidem nejde skloubit, i kdybyste se moc snažili. Je mi to líto, že si ji nemohu užít. Místo toho se mi v hlavě rojí myšlenky dosti negativního rázu a každým rokem se pídím po smyslu Vánoc. Máte to tak také?

Mám dojem, že jsem si Vás poněkud rozmazlila, proto dnes jen jedna melodie a jen jeden obrázek. Nekňourejte, nefňukejte, nevztekejte se. Těšte se na příští nadílku. Někdy se člověk musí postit, aby si pak užil extra porci kvality. Eh, přestanu pindat a rovnou Vám naservíruji dnešní dietní menu.

Autor: lamlok


Dnes mne do ucha uhodila tato velice prazvláštní melodie chvílemi mi připomínající znělku Tudorovců, pamatujete?



Odkazy, řádně označené, na své Iluze prozaického či básnického charakteru vkládejte do:

Finišujeme! Já se s Vámi loučím a těším se na příští týden, nu a teď vzhůru do dalšího kola učení se. Mozku, stůj při mně!

Snění zdar!
Vaše tetka Maglaiz ;-)

5 komentářů:

  1. Úplně ti rozumím.
    Budu ráda, když ten poslední víkend před vánoci stihnu koupit všechny dárky, protože příští týden bude pro mě dost jednostranný. Hodně štěstí u zápočtů přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Taktéž tfuj, tfuj u prvních zápočtů a v prvním zkouškovém

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska už jsou pro mnohé lidi Vánoce jen o dárcích, volnu a ožraní se...
    Dnešní obrázek a melodie obzvlášť se mi moc líbí, přidávám na seznam.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, musím říct, že v posledních týdnehc je jedna iluze hezčí než druhá. Moc se mi líbí Tvé výběry, vždy něco zaujme a inspiruje. Ted před Vánoci psát na iluze nestíhám, ale posílala jsem něco ke 105. iluzi. Neztratilo se to někde? Maglaiz, přeju Ti hodně štěstí se zápočty, at se vydaří a zvládneš si vychutnat i kousek vánoční atmosféry.

    OdpovědětVymazat
  5. ta melodie je vážně zvláštní, ale svým způsobem krásná:) já teď psala povídky do soutěží, tak snad mě brzy napadně i nějaká jednohubka do iluze:)

    OdpovědětVymazat