12. prosince 2013

Creatio mizí v prachu...

Necháme Creatio zmizet mezi zrnkami prachu?


Zdravím Snílci,
po delší době se ozývám, ale nemám dobré zprávy. Nikdo z vás si na Creatio nevzpomněl a nic neposlal, což je rozhodně škoda. Ráda bych vám tady ukazovala nové výtvory pomocí štětce, tužky nebo třeba na tabletu, ale nemám nic nového.
Necháme Creatio zemřít nebo mu dopomůžeme ke znovuzrození jako bájný ptát fénix z popela? Záleží jen na vás, mě došly nápady, jak vás motivovat k zasílání příspěvků. Dokonce jsem vás začala čtvrtletně odměňovat nějakou drobností, ale ani to příliš nepomohlo.
Máte nějaké nápady na vylepšení Creatia? Tak se s nimi podělte v komentářích pod článkem, budu za ně ráda.

Creatio je určené pro všechny členy Klubu Snílků, kteří rádi kreslí, a je jedno, zda to je portrét nebo abstrakce všemožných tvarů. Vlastně ani nezáleží, jak, čím nebo na čem kreslíte (malujete), ale na tom jestli vás to baví. Proto vás, Snílci, vyzývám, abyste mi posílali svá výtvarná dílka a podělili se o ně s námi ostatními.

Pokud se k tomuto kroku odhodláte, tak to, prosím, učiňte na klubový email: klub.snilku@email.cz, do předmětu pište Creatio, připojte název a popis výtvoru (hlavně se nezapomeňte podepsat a přiložit odkaz na svůj blog).

Kdopak zašle své dílko do Creatia?
Překvapte mě a tvořte, posílejte svá dílka, ať to tu nezeje prázdotou!
Zdraví vás,
Zdeňka M.

7 komentářů:

  1. Nejsem v tomhle směru nadaným snílkem a proto se omlouvám, že ode mne se příspěvku asi nedočkáš...

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznám se, že do této rubriky jsem dosud nepřispívala. Je to však tím, že i na vlastním blogu mám tvoření dosti poskrovnu. 0:)Rozhodně ale bych byla nerada, kdyby Creatio zaniklo. Pokusím se tedy zamést si před vlastním prahem a něco přisunout i sem.

    OdpovědětVymazat
  3. nikdo nic neposlal? Tak, já mám nějaké nové kresbičky, které mě jednou za čas chytí. Něco pošlu:))

    OdpovědětVymazat
  4. poslední dobou mi nějak utíká čas mezi prsty, ale mám nápad ještě na jednu kresbu, tak se podělím i o tu:)) (posledních pár měsíců mám nutkání si tvořit vlastní ilustrace do knihy)Já myslím, že není třeba nějakých odměn, mě potěší, když se někdo koukne a řekne svůj názor. Škoda, že je tu trošku ticho v tomto směru.
    Co nějakou soutěž? Povídkovou, výtvarnou a udělat jí trochu reklamu? Třeba na Facebooku? (teď nevím, jestli jsou Snílci na FC, ale mohly by)

    OdpovědětVymazat
  5. Vydrž, za týden jsou Vánoční prázdniny

    OdpovědětVymazat
  6. Ja by som aj niečo poslala...už som nikam dlho nič neposlala...ak samozrejme nevadí, že sa prehrabem trochu v archíve.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím, posielala som niečo už dávnejšie a stále to tu nepribudlo, nastal nejaký problém?

    OdpovědětVymazat