13. dubna 2020

Téma týdne 63 - Ohlédni se

Illienel poslala příspěvky k tématům A za oknem je slunce a Myšlenkový vlak.



Milí Snílci,

doufám, že se máte co nejlépe a události posledních týdnů na vás zanechávají co nejmenší stopy.
Pro tenhle týden jsem si vybrala téma tak trochu pro sebe, jelikož je to rok, co jsem se v klubu ujala správcování téhle rubriky. (Pamatuju si to jen díky tomu, že souběžně s psaním úvodních materiálů chystala taky návod na voskem zdobené kraslice pro Inventor, jinak bych si pravděpodobně nespojila ani roční dobu, kdy jsem rubriku převzala :)) A proč se tedy trochu nezamyslet nad tím, jak se mi to dařilo?

Inu, přátelé, co bych to nepřiznala... doufala jsem, že inspiraci časem alespoň částečně nahradí zkušenost a řemeslo a udržím si délku článků, kterou jsem nasadila. To se mi tak úplně nedaří. Taky se mi nepovedlo přispívat pravidelně každý týden, ale alespoň jsem kolem toho nastřádala pár zajímavých historek. Co myslíte - je lepší omluvenka to, jak jsem se vracela z Rakous po trase dvakrát tak dlouhé než optimální, protože nic jiného nejelo, a jediný dostupný spoj nabral nejrůznějšími příčinami dvouhodinové zpoždění, pročež mi ujely dva navazující vlaky, nebo jak jsem se kvůli chybě v administraci pokoušela obejít zablokovanou IP adresu? Celkem vzato ale myslím, že Téma týdne funguje.

To si ovšem myslím já. Co si o posledním roce rubriky myslíte vy?

Ano, tématem Ohlédni se vám dávám možnost nastavit mi zrcadlo, poskytnout zpětnou vazbu. Nemusíte se ale samozřejmě ohlížet jen za Tématem týdne, přejete-li si téma pojmout jinak, dejte se do něj, jak jen se vám zlíbí.

Na všechny příspěvky se těším v komentářích, na klubovém mailu klub.snilku@email.cz nebo, pokud by vám to bylo milejší, v mé poště alissa.pise@seznam.cz.

Máte pocit, že vaše myšlenka na celý článek nevydá? Podělte se o ni v komentářích!
Napadlo vás něco k některému ze starších témat? Jen se do toho dejte! Odkaz na vaši tvorbu vložte, prosím, k nejnovějšímu Tématu týdne - zajistíte tím, že ho nepřehlédnu.

Ať se vám daří!

Alissa

2 komentáře: