10. dubna 2020

Creatio - Zády mřížím

Dobrý den, milí snílci. Já jsem normálně ve čtvrtek zapomněla zveřejnit Creatio. A moc se zato omlouvám. Já jsem včera měla tak silně vsugerováno, že je pátek, že jsem snad uvěřila, že už to mám hotovo. Zvlášť když jsem měla tak náročný týden. Tak nějak jsem na to neměla ani pomyšlení. V pondělí jsem byla v zubní ordinaci. A protože kazů bylo víc, tak paní zubařka dostala nápad, že bych mohla přijít ještě ve středu. Narušení stereotypu člověka prostě zmate. No, tak se na to vrhneme dneska.

Zalovila jsem ve svých složkách v počítači a přece jenom jsem našla starší obrázek, který bych mohla zveřejnit. Příští měsíc opravdu nakreslím něco nového.
Tohle jsem už asi jednou zveřejňovala na svém osobním blogu. Ale je to tak dávno, že už si tím ani nejsem jistá.
A tak nějak to pořád charakterizuje moje pocity. Víte, člověk je vězněm v tomto hmotném světě. A i když si toto vězení vybral dobrovolně, stejně se mu občas zasteskne po světech, které byly hezčí, než je tento. Duše si je prostě pamatuje a tak čas od času sní o tom, že se tam znovu vrátí, až přijde ten správný čas.


***

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete i vy své výtvory zasílat na email klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište "Creatio", do e-mailu název a popis výtvoru a na konci se prosím podepiš, pokud se tvé blogové jméno nějak výrazně liší od toho e-mailového.

Do komentářů, ale i e-mailem můžete také psát i náměty na hudbu, kterou mám nakreslit. A nešetřete mě. Ať je to zajímavější pro mě i pro vás.


Rovněž můžete posílat třeba nějaké opravdu podařené graffiti, pokud nějaké často míjíte na svých cestách či nějakou mandalu, kterou jste vybarvili anebo i předkreslili. Nebo cokoliv jiného, co podle vás souvisí s výtvarnem a byla by škoda to neukázat světu.

1 komentář:

  1. Na mě to působí maličko jinak kvůli té zelené. Nebo možná ne jinak, ale smíšeným signálem, mříže a zelená :)A jinak mi to připomnělo kresbu, která vznikla na jedné přednášce... normálně jsem na přednášky chodila dobrovolně a poctivě se snažila dávat pozor, ale tohle byl volitelný předmět, zoufale mi neseděl a když zaznělo, že jedinou podmínkou udělení zápočtu je odevzdání seminárky, místo poznámek se mi na papíře objevila kresba vězení...

    OdpovědětVymazat