3. října 2019

Creatio - weavesilk.com

Dobrý den milí snílci a snílkyně. Já se velice ráda prohrabuji starými články v rubrice Creatio. Někdy kvůli inspiraci. Přiznám se, že občas recykluji i některé odstavce, které ale tak změním, že to nikdo ani nepozná. Častěji ale recykluji sebe samu a to už poznat jde.
Dnes jsem ale zkoumala něco jiného. A to, jestli někdo už nepsal o kreslící stránce weavesilk.com. A zjistila jsem, že ne...


Tak to tedy neprodlužujme. Weavesilk je v podstatě takový on-line grafický editor, kde si člověk jen nastaví jen barvu a počet kreslicích bodů a může jezdit myší, jak se muzachce. Někdy vzniknou opravdu harmonická a úchvatná díla a jindy je to zase jen taková mazanice. Jedno je jisté. Tvoření ve Weavesilku vás zabaví na poměrně dlouhou dobu, popřípadě skvěle uklidní pocuchané nervy z právě prožitého dne. Neuvěřitelný relax, to vám řeknu.

Takže pokud jste hledali způsob, jak na mandaly snadno a rychle, zde je tip. Ty tam dělám vlastně ze všeho nejraději.


A tohle by údajně měl být růžový keř. Dost podivný. Má potenciál stát se svícnem. A je jediný z těchto tří obrázků, který je dělaný dnes.

A tohle nevím, co je, ale je to fascinující. Asi nejsilnější z těch tří. Pokud se to tak vůbec dá napsat. Před rokem jsem tuto věc prostě nazvala Majužeme. Tehdy jsem vymýšlela jména obrázkům dělaných ve Weavesilku podle toho, jak na mě energeticky působyly. Nesedí to. A třeba ta mandala, co tu je jako první, nese jméno "Armave".


A co vy? Znáte tuhle stránku a už jste v ní někdy něco kreslili? Pokud ano, jak se vám to povedlo? A bavilo vás to? Podělte se se svými zkušenostmi.

***

Pokud jste členy Klubu snílků a chcete, aby se vaše obrázky objevily v příštím článku, pošlete je na email klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište "Creatio", do emailu název a popis výtvoru a na konci se prosím podepiš. Stačí přezdívka, pod kterou tě známe.

Do komentářů též můžete psát náměty na hudbu, kterou mám nakreslit. Klidně se můžete pochlubit něčím z toho Weavesilku, kdyby vám vyšlo něco zajímavého.

KAŽDOPÁDNĚ ALE NEZAPOMEŇTE NA TU SOUTĚŽ, co jsem vyhlásila minulý týden. Ještě mi nikdo nic neposlal. Možná jsem vám doporučila na nakreslení moc těžkou píseň. Ale třeba máte nějakou svou vlastní oblíbenou, kterou budete umět snáze převést do obrazu. Můžete zkusit tu.

Tak kdopak mi zašle své dílo do Creatia? Překvapte nás všechny. Ale hlavně tvořte. Bez tvořivosti přece trpí naše vnitřní já.
Přeji vám tedy hodně inspirace.

S pozdravem Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat