10. října 2019

Creatio - Nějak to tu vázne

Dobrý den milí snílci. Víte, že už mi tak nějak dochází inspirace, co všechno tu ještě zveřejňovat? Tedy nedochází v tom pravém smyslu slova. Jen nepřichází tak rychle, aby pokryla mé potřeby. Jsem si jistá, že dostanu nějaký nový nápad na článek. Nyní však nemám z čeho čerpat. Chce to čas.


A takový čas na regeneraci je právě to, co vlastně nemám. Ideální by bylo, kdyby mi aspoň každý druhý týden přišel nějaký obrázek od vás. Nebo cokoliv jiného, co zmíním. To je tak ideální doba na to, abych se mohla správně zkoncentrovat a něco pořádně připravit. A zároveň nezanedbávat svůj vlastní blog.
Tedy já vždycky něco napíšu. Jen to nikdy není tak vyšperkované, jak by mohlo být. Navíc je to trochu vysilující. Člověk na to Creatio tak usilovné myslí a nakonec ve čtvrtek večer zjistí, že nevymyslel nic. Jako je to právě dneska. No stává se.
Vždyť právě Creatio je rubrika, která nejde dělat bez občasné zpětné vazby.
Hele, já si přece uvědomuji, že i vaše inspirace může být z nějakého důvodu zeslabena. Jste také bez energie a navíc máte moc práce mimoblogovými aktivitami. A proto mi sem nepřispíváte. Rozumím tomu.
Ale stejně se mi pod kůži vkrádá pocit, že dělám něco špatně. Že vás něčím odrazuju. Nebo jsou moje články moc nudné a nezajímavé? Chcete něco víc? Nebo úplně něco jiného? Já bych s vámi ráda spolupracovala a komunikovala. Asi to spolu nějak neumíme. Každopádně vás prosím, napište do komentářů své názory na to, jak vedu tuto rubriku. Nebo i do emailu, pokud to nechcete zmiňovat tam. Prostě poprvé v životě mám nějakou vyšší funkci (pokud nepočítám službu na mazání tabule ve škole) a postě mě zajímá pohled ostatních lidí na to, jak ji zvládám.

A pak je tu ta soutěž, ve které jste měli nakreslit píseň Last Night Of The Kings od kapely Van Canto. Nikdo mi zatím nic neposlal, ačkoliv už dnes už jsem chtěla vyhlásit anketu o nejlepší dílo.
Možná jsem vám doporučila na nakreslení moc těžkou píseň. Ale třeba máte nějakou svou vlastní oblíbenou, kterou budete umět snáze převést do obrazu. Ztvárněte tedy tu. Já nechci tu soutěž rušit. Proto tedy trochu pozměňuji pravidlo a prodlužuji jí na dobu neurčitou. Dokud nebudu mít alespoň tři lidi.

Pokud jste členy Klubu snílků, můžete své výtvory zasílat na email klub.snilku@email.cz. Do předmětu napište "Creatio",(pokud to bude do soutěže, tak "Creatio - soutěž") do e-mailu název a popis výtvoru a na konci se prosím podepiš, pokud se tvé blogové jméno nějak výrazně liší od toho e-mailového.
Do komentářů, ale i e-mailem můžete také psát i náměty na hudbu, kterou mám nakreslit já.
Rovněž můžete posílat třeba nějaké opravdu podařené graffiti, pokud nějaké často míjíte na svých cestách a nějakou mandalu, kterou jste vybarvili anebo i předkreslili. Nebo cokoliv jiného, co podle vás souvisí s výtvarnem a byla by škoda to neukázat světu.

Přeji vám tedy co největší pramen inspirace.

S pozdravem Raja Luthriela

Žádné komentáře:

Okomentovat