14. prosince 2015

Téma týdne 26 - Když padá hvězda

Famfáry pro:



Krásné, mrazivé ráno, Snílci,

doufám, že jste všichni zabaleni do dek, v rukou máte hrnek teplého čaje, nebo svařáku. Zima se projevila v celé své kráse, a já se každý den za okny kochám jinovatkou - která bohužel zmizí, jen co pořádně vykoukne slunce. Sníh se sice neobjevil, takže se vám nedivím, že jste nechtěli oslavovat jeho krásu květnatými verši. Ale třeba to vyjde, osobně chovám naději, že aspoň Nový rok bude pod pokrývkou.

A co vás dneska čeká? Nu, nové Téma týdne, tentokrát trochu slavnostní - Když padá hvězda.

Včera byla druhá Adventní neděle, takže pokud vás ještě nezasáhla Vánoční nálada, je potřeba tomu trochu pomoci. Zapoměňte na shon, zapomeňte, že nestíháte koupit dárky, péct x druhů cukroví a nazdobit domov od podlahy po strop. Ponořte se do své fantazie a nechte ji proudit. Odpočiňte si, skládejte slova jedno za druhým, laďte verše do libého rytmu. Nebo vezmetě do ruky tužku, pastelky, tablet a kreslete... cokoliv, co vám přináší radost je vítáno. Nejen, že svým výtvorem uděláte radost ostatním Snílkům, ale zároveň odbouráte zbytečný stresa a Vánoce se vám budou zdát hned růžovější.

Tak co, Snílci, přijmete výzvu k relaxaci?




Zdeňka nám poslala krásné zasněžené fotky.









Přeji vám krásný pohodový týden,

Dragita



4 komentáře:

  1. Téma Padající hvězda stále platí nebo bude zadáno nové (či bylo)? Už je to docela dlouho, co se Téma týdne neobjevilo...

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: Dokud se neobjeví nové téma, tak platí to poslední, co bylo zadáno. Takže zatím stále "Když padá hvězda". Správkyně snad už brzy vyhlásí nové.

    OdpovědětVymazat
  3. Nové téma je vystaveno a bude pokračovat podle plánu. Omlouvám se za výpadek, ale už jsem ready. Připravím i nějakou anketu, ať si můžete sami volit témata. ;)

    OdpovědětVymazat